Astrofon21

Mars konjunkcija Saturn-Akcija, agresivnost, inicijativa, energija, ambicija, snaga, želja, seksualna energija….

Pripadnici grupe FIKSNIH ZNAKOVA (Bik, Lav, Škorpion, Vodolija) su pod specifičnim negativnim uticajem tokog trajanja ovog aspekta (28.03. – 03.04.).
Pripadnici grupe ZEMLJANIH ZNAKOVA (Bik, Devica, Jarac) mogu mudro iskoristiti ovaj tranzitni aspekt, posebno ukoliko su rodjeni u intervalima 25.03.- 03.-04., 26.08.-04.09. ili 27.12.-06.01.

Mars konjunkcija Saturn vam može pomoći da lakše podnesete ljutnju i bes, pomoći da pravilno usmerite svoju energiju. Iako može u izvesnoj meri doneti sputanost i strepnju da nemate rešenje za napetu situaciju, sigurno će u budućnosti doneti bolju organizaciju i koncentraciju uz koje se lakše prebrodi nastala kriza.

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta na 00° BIKA, Lava, Škorpiona, Vodolije, a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično

Mars je ušetao u Saturnov zagrljaj na 00° VODOLIJE.

Moguće su blokade i nagli naleti anskioznosti, besa, frustracija, zahteva se fleksibilnost, budite otvoreni za sugestije, smireni. Iznenadni dogadjaji donose neizvesnost i nemir, uzbuđenje. Inat, konflikti, ljubomora i posesivnost mogu dramatično pogoršati postojeće probleme.
Izbegavajte donošenje značajnih odluka tokom aktuelnih tranzita – nemojte “lomiti” niti prekidati, jer sledi kajanje zbog nepromišljenih postupaka. Naravno ne treba ignorisati problem – oslušnite sebe kako biste otkrili šta vas zaista muči, odakle ta iznenadna želja za promenama i slobodom, jer zaista ništa ne dolazi preko noći iako tako “izgleda”.

Akcija, agresivnost, inicijativa, energija, ambicija, snaga, želja, seksualna energija, snaga, muževnost, muška energija, braća, muškarci… Mars je slepa energija koja se može manifestovati kroz nasilje i agresivnost – sve je to simbolika Marsa koji deluje skoro trenutno. Nasuprot njemu Saturn deluje kroz vreme – sporo kroz samodisciplinu i istrajnost. Sa Saturnom preuzimamo odgovornost za sopstvenu sudbinu. Saturn upravlja: odgovornošću, disciplinom, karijerom, ograničenjima, tugovanjima, strahovima, ali i strpljenjem, starijim ljudima, tradicijom… I ovako svaka planeta za sebe je već sasvim dovoljna, a sada su one u konjukciji…dve planete ujedinjene, njihove energije skoro stopljenje, pomešane u nameri da zajedno deluju… Dok je Mars uzrok Saturn je posledica, a udruženi čine da se na strah reaguje besom i tako nesvesno kreira osnova za neželjene posledice, zato zaboravite na tvrdoglavost, surovost, oštrinu, nepokornost, otuđenost i hladnoću.
Tokom današnjeg dana moguće su krajnje promene raspoloženja – od agresivnosti do apatije, tuge, osećaja napuštenosti i beznadja. Mars nakupi nezadovoljstvo i reaguje besom i akcijom ali ga Saturn onemogućava, koči sprečava, Mars greje a Saturn hladi. U jednom času osetićete snažan priliv energije a već u sledećem ste potpuno bezvoljni… jedan korak napred, pa dva nazad… Konflikti, ljutnja, porodici i ugrožene emocije, tuga, bol, patnja… Prevazilazite teškoće sa vizijom o danima koji dolaze.

Ne očajavajte kada se suočite sa blokadama, dozom realizma, potisnut entuzijazam i bezvoljnost. Svakako ćete biti znatno odgovorniji ali uz dozu frustracije zbog suprotnosti ovih sukobljenih (Mars/Saturn) energija.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM