Mars i Saturn u Strelcu predstavljaju sudar dva malefika!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mars i Saturn u Strelcu predstavljaju sudar dva malefika. Pošto je Mars energija, a Saturn ograničenje, ovo bi značilo da Mars pod uticajem velikih ograničenja i pritisaka puca i ispoljava se na vatreni i veoma promenljivi način, a to je znak Strelca, dakle, ispoljava se neorganizovano, impulsivno i naravno ima tendenciju da širi svoj bes i ljutnju.

Saturn sa druge strane kako predstavlja ograničenja, u znaku Strelca će se odnositi na religijska, administrativna, jezička i saobraćajna, pravna i druga ograničenja, neka čak datiraju i iz prošlih dana, jer je Saturn sve u vezi sa prošlošću, a što će naterati Marsa da reaguje ishitreno, brzo i bahato. Ovaj sudar bukvalno to i znači, usled velikog ograničenja, energija koja je dugo bila potiskivana, a imali smo jedno poduže kretanje Marsa napred-nazad sada se iskazuje na jedan neočekivani način.

Kvadrat Saturna i Marsa sa Suncem u Devici, takođe predstavlja frustraciju i tenziju, gordost, manipulaciju, to su pregovori u kojima nema rešenja. Obe strane nisu zadovoljne i to pojačava nervozu i agresivnost.

Ovi aspketi bi značili kao da pokušavate da urazumite nekoga ko je vidno nezadovoljan već duže vreme i sprečite ga da ne napravi neku štetu koja se ne može popraviti, jer Device vole da popravljaju. Sa druge strane kako je Devica sistematičan i dobro isplaniran znak, neka dešavanja koja se ovih dana možda budu dešavala po svetu treba razmotriti kroz prizmu medija i političkih motiva i pogledati koliko je toga zaista istina (Strelac), koliko je toga isplanirano (Devica) i koliko je toga nametnuto sa ciljem (Saturn u Strelcu), kako bi se stvorile određene destruktivne posledice (Mars u Strelcu).

Na nekom ličnom planu, ovi aspekti će označavati poteškoće na onim poljima gde se konjunkcija nalazi, kao i onim poljima kojima planete vladaju. Ako vaš Mars na primer upravlja 6 poljem, a Saturn 8 poljem, a obe planete su u natalnoj karti položene u na primer 10 kući. Onda će se svakako problematika posla/kolega ili banaka/novca drugih ljudi ispoljavati kroz vašu kuću karijere i javnog života, sukoba sa šefovima. Ako vam banka nametne finansijska ograničenja, a vi ste već jako dugo nezadovoljni radnim okruženjem, onda se može desiti da na primer date otkaz ovih dana…

Naravno ni ovo ne važi za sve ljude, jer u razmatranje treba uzimati i druge faktore, na primer Mesec, s obzirom da on utiče na to kako se osećamo i kakve su nam misli kada smo pod stresom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD