Astrofon21

Magija u pokretu – zimski solsticij…..Ključ uspeha je zaista jednostavan – igrajte se sa životom i stvarajte u ljubavi!

Uvertira za povoljnu godinu koja je pred nama počinje već sada! Zimski solsticij nam ove godine pruža veoma dobru zaleđinu, na energetskom nivou, darujući nam preko potrebnu energiju kako bismo mogli da izvršimo transformaciju za prilike koje nas iščekuju sledeće godine. Savet: zapisujte snove. Pažljivo motrite na sve što se dešava u vašem životu u toku ovog vikenda i početkom sledeće nedelje. Možda tek jedva primetna znamen tiho uđe u vaš život, spremna da ga promeni zauvek.

Obratite pažnju na ono što snivate. U snovima se nalazi magična nit našeg uma. U njima se nalazi ključ za rešenje svih nevolja koje mogu da pritiskaju do krajnjih granica izdržljivosti. Sada je pravo vreme da se Sunce rađa! Snovi su naša druga stvarnost. U njima su zapisane sve naše tajne, čak i one koje smo sakrili i od sebe.

Sunce se nalazi u konjukciji sa Ketuom i Jupiterom, a uskoro će mu se pridružiti i vispreni Merkur. Ovo je sjajna kombinacija za otkrivanje onog što je potisnuto i nevidljivo. Naime, Ketu može Suncu, našoj svesti, otkriti neke stvari koje nismo u stanju da vidimo kada gledamo običnim, fizičkim očima. Ketu nam otvara unutrašnje oči, koje osvetljavaju sve ono što smo zaboravili o sebi, sve ono što je dragoceno i neprocenjivo. Jupiter je upravo taj toliko potreban optimizam i intuicija koji nas vodi u pravom smeru. A kroz Merkura u ovoj kombinaciji možda budemo lucidni ili totalno otkačeni u idejama. Lucidni, otkačeni ili nešto treće, nije ni bitno, važno je iskoristiti sve prilike i mogućnosti koje se pojave.

Bilo kako bilo, evo je tako preko potrebna energija, tik uz nas, da nas pogura korak-dva napred.

Neki se mogu uplašiti kada vide da se Mesec nalazi u Škorpiji, u znaku svog pada, ali to je u ovom slučaju pozitivna vest. Treba obratiti pažnju da se Mesec nalazi u veoma povoljnim aspektima prema osi čvorova, Neptunu i Saturnu.

Položaj Meseca u Škorpiji može delovati bremenito, ali ovaj put ova pozicija govori o mogućnosti skidanja bremena sa leđa!

Za vreme zimskog solsticija Mesec nam donosi jednu duboku, intenzivnu i transformišuću energiju. Poručuje nam da je došlo vreme da se skine breme. Ovakva postavka mnogima može doneti oslobađanje od karmičkih petlji prema kojima se do sada vodio život. Svi problemi koji su postojali nisu bili tu bez razloga. Svako iskustvo kroz koje se prolazi je neprocenjivo, bilo ono dobro ili loše. Kroz negativna iskustva osoba se pročišćava negativnih karmičkih obrazaca i kada za to dođe vreme, sledi nagrada.

Ali čuvajte se zamke! Život koji stvaramo je samo naša odgovornost, a sve što nam se dešava sami smo svojim postupcima stavili u pokret. Mora se prvo preuzeti odgovornost za dela koja su učinjena. Tek tada se može osloboditi duboko transformišuća energija Meseca. Ako se odbije odgovornost, odbila se i mogućnost za promenu.

Mesec je takođe i u konjukciji sa Marsom, što znači da nema ništa bez truda i zalaganja. Koliko god postavka planeta bila povoljna za zimski solsticij, kao i u toku sledeće godine, stvari neće same od sebe padati sa neba. Mogućnost će se sigurno pojaviti, ali bez uloženog truda, sve lako može propasti. Zato se u ovu priču veoma lepo uključio Mars da nam da snagu i borben duh da osvojimo nešto neprocenjivo.

Sada je vreme da se završi sve ono što je ostalo nezavršeno. Zatvoriti jedan krug kako bi se otvorio novi.

Mesec sa sobom donosi posebnu čaroliju, pomalo mističnu i tajanstvenu, jer se nalazi u znaku u kojem je Ketu u egzaltaciji. Ketu je nagao, iznenadan i veoma oštar tako da u deliću sekunde može napraviti čudo. A kako su Sunce i Mesec povezani sa ovom planetom, čuda nisu opsena već realnost. Ketu vodi do istine i oslobođenja, ali ako se odbije ono što on donosi, onda stvara iluzije i teška psihofizička stanja.

Sada je pred nama prilika da se otvorimo kako prema vlastitom biću, tako i prema svemu što se nalazi u našem neposrednom okruženju. Što smo otvoreniji i spremniji da prihvatimo život u njegovoj snazi, lepoti i punoći, bićemo srećniji i ispunjeniji radošću koju nam život pruža.

Ključ uspeha je zaista jednostavan – igrajte se sa životom i stvarajte u ljubavi. Pustite moćne sile prirode da vas preobraze, kako iznutra tako i spolja. Budite otvoreni i prihvatite promene sa velikom radošću, jer na taj način možete steći toliko sanjanu slobodu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK