Astrofon21

MAGIJA U POKRETU-Gledate zvezde i razmišljate o drugim svetovima!

Zamislite da se nalazite na jezeru. Noć je vedra i vide se zvezde. One su toliko sjajne da imate osećaj da se nalazite u ogromnom rudniku u kome kristali svetle samo za vas, da vas zadive i da im se divite. Svuda oko vas nalazi se bujna vegetacija koja vas opušta svojim slatkim mirisom. Na trenutak pogled vam pada na površinu jezera i u njemu ugledate sopstveni lik. Pošto je gluvo doba noći, postaje vam hladno. Palite zvezdastu vatru i sedate da se ugrejete. Očekuje vas dugo putovanje, ali nećete sada o tome da razmišljate. Sada jednostavno želite da uživate u ovom trenutku.

Gledate zvezde i razmišljate o drugim svetovima. Posmatrate kosmos i shvatate kako je on savršeno uređen. Sve je na svom mestu, baš onako kako i treba da bude.

Odjednom čujete huk reke kojom teče zlato i srebro, a na njenom dnu nalaze se dragulji i svetlucavo kamenje. Osećate kako tonete u san. Lagani ste poput pera dok se krećete prema horizontu na kome izlazi sunce nekog drugog sveta.

Znak Raka predstavlja noć i jezero. Jezero je poput ogledala, a ono je isto u znaku Raka. Odraz na površini jezera govori o energiji Blizanaca. Kod njih je sve duplo, makar to bio samo odraz.

Svemir, vedrina i zvezde su delići Riba i Strelca, dok su rudnik i kristali u znaku Jarca. Svi oni kojima se divite moraju imati nešto Lavovsko u sebi. Bujna vegetacija i slatki mirisi su u plodnom znaku Bika, koji ujedno predstavlja i planetu na kojoj živimo. Kroz gluvo doba noći i hladnoću vidimo kako se igraju i prepliću tri znaka: Rak, Jarac i Škorpija.

Zvezdasta vatra koja greje je Ovan, dok je dugo putovanje u znaku Strelca. Ali to je daleko, trenutno uživate u sadašnjem trenutku, a to je dar Vodolije.

Drugi svetovi su podeljeni između Riba i Škorpije, a njihova savršenost je uređena zahvaljujući Devici. Uviđate da je sve na svom mestu, sve je u ravnoteži, a to je poklon od Vage.

Huk reke nam dolazi od Škorpije, a zlato i srebro koji rekom teku su od Lava i Raka. Dragulji i svetlucavo kamenje je Jarčevo zaveštanje da će svima osvetljavati put kada je napolju mračno. Snovi su Ribe ili Rak, sve u zavisnosti od toga ko se od njih želi ukazati pred vama.

Kada ste lagani, letite poput ptice, a njihov simbol nije lako razumeti. Pticu mogu predstavljati Vaga, Lav, Škorpija, Strelac, može i Jarac, ali zavisi od toga kakva je ptica pred vama. Horizont na kome izlazi sunce spaja u jedno znakove Ovna i Lava, a neki drugi svet je… Pokušajte sami na ovo odgovoriti. Verujte mi, nije teško. Samo pustite neka vas znakovi pored puta vode.

I molim vas, recite mi sada, da li možete reći da je neki od znakova zodijaka lepši ili važniji od onog drugog?

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK