Astrofon21

Magija ruzmarina

Ruzmarin na latinskom znači rosa na moru i ovo je biljka planete venere. Ovo je moćni čuvar koji daje snagu osobama ženskog pola. Zato se koristi za odbranu od zlih sila i donosi sreću u kući. Osobe koje stave venčić sa cvećem i skrivenu malu torbicu suvim grančicama ruzmarina u taj venčić, odbraniće se od negativnih uticaja svake osobe koja ulazi u njihov dom. Ako udata žena nosi sa sobom u plavoj platnenoj torbici ruzmarin sa korenom angelike, onda će ona biti dominantna u braku, a u domu će vladati mir. Stavite vrećicu sa ruzmarinom ispod jastuka i sanjaćete svog suđenika-cu. Da bi aktivirali seksualni život, neka vam vrećice sa ruzmarionom budu u ormaru sa donjim rubljem. Ako želite da vam dođe ljubav, uzmite 3 grančice ruzmarina, zavežite ih crvenim koncem i stavite pod ulazni otirač. Ruzmarin je veoma koristan u narodnoj medicini. Za bolje zdravlje stavite grančice ruzmarina ispod prekrivača i ispod kauča. Ruzmarinov prah koristite za čišćenje od negativnosti tako što ćete prstohvat ovog praha staviti u svaki ugao vašeg doma.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM