Astrofon21

MAGIČNA prilika za NOVI POČETAK-Obratite pažnju gde se u vašoj numerološkoj karti nalazi broj 1!

Nakon svih zastoja, nevolja i odlaganja, svih izazova koji su obojili 2018. (univerzalna godina 2), mnogi su negovali izuzetno visoka očekivanja od početka kalendarske 2019. (Univerzalna godina 3) i dočekujemo najzad interval olakšanja i prilike za realizaciju sada već brižljivije i opreznije osmišljenih planova.
Dobre vesti su da je PRILIKA ZA PREOKRET pred nama zahvaljujući moćnoj astrološko – numerološkoj kombinaciji koja je baš ovih dana aktivna na nebu. Pred nama je još čitavih 6 meseci, stoga svaka odluka koju donesete i svaki korak koji napravite tokom narednih nedelja će postaviti temelj, ne samo za ostatak 2019. godine, već i za kompletan ciklus 2019. – 2028. tj za narednih 9 godina.

Da li ste spremni da se prepustite energetskim talasima lagane Univerzalne godine 3, i možete li isplivati uprkos svim preokretima koje nosi negativan spoj koji u elementima naglašava nepovoljan aspekt 3-9?

Obratite pažnju gde se u vašoj numerološkoj karti nalazi broj 1, da li je deo trobroja, možda indirektno kroz genetiku dominira Bioritamskim ili Generacijskim brojem, možda ste baš tokom 2019. pod sudbinskim uplivom Jedinice, da li je možda Broj 1 u Vrhunac ili Lekcije u tekućem ciklusu. Da li je deo Piramidalne strukture ili vaše lične Godišnje formule? Pozicija Jedinice i strukturna numerološka naglašenost u okviru Numerološke karte ključni su faktori koji će pomoći da razumeta na koji način treba da koristite energiju Univerzalne godine 1 u realizaciji ličnih ciljeva, i dugoročnih 9 godišnjih planova kojima postavljate temelj tokom tekuće kalendarske godine.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK