Astrofon21

Mag-Tarot karta za 27.maj

Mag predstavlja veće i bolje korišćenje moći jedne jednike. Duhovno, emotivno i na ostale načine. Ovo je još jedna karta koja često predstavlja nove početke i velika očekivanja. Ovo je jako moćan i pozitivan znak u čitanju. Ova karta nas podseća da imamo moć da nešto promenimo, u našim životima i u svetu, ako jednostavno pokušamo.

Opšte
Otkrili ste da imate znanje, snagu, i inspiraciju potrebnu za ispunjavanje vaših ciljeva. Uopšteno, ovo je vrlo pozitivno vreme za vas.

Posao
Desiće se poboljšanje u vašem poslu/karijeri. Ovo je odlično vreme za pronalaženje novog posla ili za unapređenje vaše trenutne pozicije – ukoliko je to moguće. Naročito ako je vaš posao u kreativnom polju, ovo je vreme kada će vaši predlozi i rad biti ispunjeni odličnim razumevanjem i mogu dovesti do ‘većih i boljih stvari’.

Ljubav
Ukoliko ste slobodni i tražite ljubav, ovo je vreme kada ćete upoznati nekoga novog. Ukoliko ste u dugoročnoj vezi, veza će se najverovatnije podići na novije i dublje nivoe posvećenosti i uživanja. Ovo je odlično vreme za izlazak i upoznavanje novih ljudi.

Finansije
Kada se ova karta pojavi novac dolazi – iako vam se to čini nerealno sada. Pojaviće se nešto što će vam omogućiti da zaradite više novca, bez obzira da li je to ideja, mogućnost da radite nešto ‘sa strane’ ili čak nova pozicija. Verujte u sebe i u svoju sposobnost da uspete.

Zdravlje
Ako se osećate bolesno, uskoro ćete se oporaviti. Ova karta označava snagu ili povratak snage. Ukoliko imate neki zdravstveni problem koji se nije poboljšao, može vam u velikoj meri koristiti neka vrsta alternativne terapije (saveti nutricioniste, masaža, dijeta i sl.).

Duhovnost
Ovo je pravo vreme za vas da krenete sa nekim duhovnim učenjem o kome ste razmišljali u prošlosti ali niste imali pirlike da nastavite. Imali biste koristi od razgovora na duhovnom nivou. Duhovni učitelj se sada može pojaviti u vašem životu. Ova osoba će biti odličan mentor i pomoći će vam da imate ‘novi pogled na život’.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK