Astrofon21

Mag Okrenut-Tarot karta za 26.maj

Mag predstavlja veće i bolje korišćenje moći jedne jednike. Duhovno, emotivno i na ostale načine. Ovo je još jedna karta koja često predstavlja nove početke i velika očekivanja. Ovo je jako moćan i pozitivan znak u čitanju. Ova karta nas podseća da imamo moć da nešto promenimo, u našim životima i u svetu, ako jednostavno pokušamo.

Opšte
Iako je okrenut, Mag predstavlja veće i bolje korišćenje moći jedne jednike. Međutim, neophodna je promena kako bi se moć koristila efektivnije. Razmislite o tome čega se plašite. Da se drugima neće dopadati nova verzija sebe? Možda i neće. Međutim, nema razloga da ne budete ono što želite i što je suđeno da budete.

Posao
Okrenuta karta Maga može predstavljati otpor ka neophodnoj promeni kada se radi o poslovnom životu. Istina je da ništa ne ostaje večno isto, promene i novine su deo života. Nemojte se držati prošlosti.

Ljubav
Ukoliko ste slobodni okrenuta karta Maga označava da gubite veru u svoju sposobnost da pronađete, privučete i zadržite partnera. Ovo mora prestati odmah, kako biste bili uspešni. U stabilnoj vezi ova karta označava oklevanje u razgovoru o tome šta stvarno želite i hoćete. Vreme je da budete hrabri i razgovarate o tim stvarima.

Finansije
Kada se pojavi okrenuti Mag, ukazuje na osećanje bespomoćnosti i ‘zaglavljenosti’ kada je u pitanju novac. Ali zapravo ništa vas ne drži u mestu i možete da izvršite promene, koje će vam poboljšati finansijski život, ukoliko pokušate. Ukoliko radite ono što ste uvek radili, nema sumnje da ćete u osnovi uvek dobiti ono što ste uvek imali. Razmislite o promenama i novim poduhvatima koje biste mogli probati. Možda ćete utvrditi da su daleko uspešniji nego što biste očekivali.

Zdravlje
Mag, čak i kada je okrenut, je dobar znak za poboljšanje zdravlja. Dobro se brinite o sebi, i potražite lekarsku pomoć ukoliko vam je potrebna. Verujte u sposobnost vašeg tela da se leči. Verovatno ćete se osećati mnogo bolje prilično brzo.

Duhovnost
Kada se ova karta pojavi okrenuto, označava potrebu za novim iskustvima i perspektivama i novim načinom razmišljanja o vašoj duhovnosti. Poželjno je i zdravo za vaš duhovni put i misli da se menjaju s vremena na vreme. Probajte nove stvari. Razgovarajte sa ljudima koji gledaju stvari drugačije od vas. Oboje ćete imati koristi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK