Astrofon21

LUTATE, NISTE SIGURNI? Zvezde će vam otkriti šta vam najbolje ide od ruke!

Koji je vaš najveći talenat? Otkrijte po svom horoskopskom znaku.

OVAN
Talentovani za sport, impulsivni, spontani i brzih refleksa, veoma inteligentni i aktivni, Ovnovi su kao stvoreni za sport. Dobro im ide sve što je povezano sa pokretom, dinamikom, pa i mehanikom. Dobro im ide izgradnja, kao i popravljanje stvari, a konkurencija ih čini još boljim u onome čime se bave. Bolji su u individualnim nego u timskim aktivnostima.

BIK
Nadareni za kuvanje Ako ste pripadnik ovog znaka, velike su verovatnoće da vrlo dobro kuvate. Puni ste strpljenja, a istraživanje novih recepata za vas je omiljeni hobi. Osim toga, dobro vam idu sve stvari koje su povezane sa dekorisanjem, bilo odeće, doma ili čak bašte.

BLIZANCI
Imaju dar za trgovinu. Bilo da je reč o oglašavanju, pregovaranju ili direktnoj prodaji, pripadnici ovog znaka nadareni su za uveravanje drugih osoba u ono što žele. Komunikativnost, istinski interes za druge, sposobnost širenja informacija i povezivanje čini ih odličnim govornicima. Dobri su i u svim delatnostima gde se koriste ruke, jer brzo uče kada su inspirisani.

RAK
Odlični u motivisanju. Pripadnici ovog znaka uspešno prenose osećanja u ono što rade, a imaju i istinski talenat u razumijevanju, motivisanju i shvatanju drugih ljudi. Zbog toga su odlični u ulozi profesora, trenera i savetnika. Od drugih talenata ističe se sposobnost stvaranja estetski lepih stvari i inovacija, za šta im služi njihova dobra mašta.

LAV
Krasi ga zabavljački talenat. Ako iko na sebe može lako privući pažnju, to su definitivno pripadnici ovog vatrenog znaka. To ih čini običnim zabavljačima, pa je humor i snalažljivost u novim situacijama njihov istinski talenat. Osećaju interes i prema stvarima povezanim sa lepotom, kozmetikom i prehranom, a neretko će upisivati razne kurseve kako bi produbili svoje znanje i sposobnost. Preciznost je najveći talenat.

DEVICA
Posvećenost detaljima pripadnicima ovog znaka ne predstavlja nikakav napor, već nešto urođeno. Svakom zadatku se maksimalno posvete, a njihovo polje interesa je široko. Vole hobije povezane sa računanjem, crtanjem, pravljenjem stvari, a najviše od svega vole da planiraju.

VAGE
Odlične diplomate. Pravedan nastup, savetovanje bez osude i pregovaranje između posvađanih strana, prirodni su talenti koji krase pripadnike ovog znaka. Uopšteno, njihovi talenti najčešće uključuju društvo, a ne stvari, a oni su često članovi nekih organizacija ili interesantnih skupova. Često su i talentovani umetnici, ali to zanemaruju.

ŠKORPIJA
Majstori analize. Inteligencija i logičko razmišljanje su odlike pripadnika ovog znaka. Oni se ističu u svim zadacima koji zahtevaju logičko razmišljanje i analizu. Najčešće ih zanimaju pomalo neobične stvari i hobiji, a najbolji su uvek u onim stvarima gde ne nailaze na shvatanje i razumevanje drugih. Računanje, finansijski poslovi i logički zadaci su upravo nešto u čemu će blistati.

STRELAC
Ima sportski duh kao i Ovnovi, pripadnici ovog znaka su rođeni sportisti. Ipak, za razliku od Ovnova, njih ne motiviše samo takmičenje, koliko uzbuđenje i avanturizam povezan sa fizičkom aktivnošću. Zanemare li svoje sjajne fizičke i mentalne predispozicije, svoj dar mogu otkriti u organizaciji proslava, putovanja i stvarima povezanim sa medicinom.

JARAC
Kreativni duh, disciplina i strpljenje su stvari koje krase pripadnike ovog znaka nadarenog za razne praktične stvari i svakodnevne hobije, koje vrlo lako mogu pretvoriti u dodatni posao. Ipak, u tome neće ostvariti kreativnost. Pisanje, pevanje i slične delatnosti su one u kojima se nalaze njihovi skriveni talenti.

VODOLIJA
Nadarene za muziku. Većina pripadnika ovog znaka ima neki talenat povezan sa muzikom, bilo da pevaju, sviraju ili samo imaju odličan sluh za muziku. Osim toga, oni su veliki zaljubljenici i talenti za modernu tehniku, pa su dobri i u grafičkom dizajnu. U svakom slučaju, oni su inovatori koji rado otkrivaju nove načine korišćenja stvari.

RIBE

Umetničke duše. Pripadnici ovog znaka su najveći umetnici među svim horoskopskim znacima. Kako se dodirnu sa svojom duhovnom stranom, oni lako prenose svoje emocije na slikarsko platno, notnu svesku ili ipak fotografiju. Obično pronalaze jednu granu umetnosti koja ih zanima, a najbolje stvaraju u depresivnim stanjima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK