Astrofon21

Luda Okrenuta-Tarot karta za 28.maj

Čak i kada je okrenuta, Luda je indikator novosti; kao i čistoće i otvorene energije deteta. Ovo je uglavnom pozitivna karta, uz napomenu da je važno da gledate ‘kuda idete’. Okrenuta Luda može predstavljati potrebu za novim početkom, ali se osećate neugodno da donesete tu odluku.

Opšte
Uopšteno govoreći, ova karta ukazuje na nove početke koji imaju nešto dublje duhovno značenje – a kada je okrenuta to može značiti neki nivo otpora prema novom početku. U ovom kontekstu to može znači da ‘svež početak’ dolazi, želeli vi to ili ne.

Posao
Imate odlične ideje i planove vezane za posao ali ste neodlučni o njihovom predstavljanju. Verujte u sebe i dajte glas svojim idejama. Moglo bi se isplatiti i više nego što mislite. Možda osećate želju za novom pozicijom – ili da je vreme da ‘budete svoji na svome’ i započnete sopstveni biznis. Razmotrite ove promene.

Ljubav
Kada se Luda pojavi okrenuta u pogledu ljubavi, vaša želju za slobodom i nezavisnošću može ozbiljno da utiče na vašim ljubavni život ili bi mogla da se pretvori u neobaveznu vezu. Ako želite ljubav, ne budite glupi. Budite otvoreni.

Finansije
U pogledu finansija, Okrenuta Luda predstavlja upozorenje. Možete imati neke specijalne ponude koje vam se mogu isplatiti finansijski. Međutim, pre nego što bilo šta dogovorite dobro se prekalkulišite jer nije sve možda kao što izgleda.

Zdravlje
Okrenuta Luda označava mogućnost da ćete u budućnosti biti podložni nesreći; budite ‘prisutni u trenutku’ i ne donosite ishitrene odluke. Sa okrenutom Ludom, ukoliko imate zdravstvenih problema, ovo je znak da potražite drugačije metode lečenja ili da promenite lekara. Pozitivne misli su važne i trebalo bi da obratite pažnju o čemu razmišljate, jer naši stavovi i misli utiču na naše zdravlje.

Duhovnost
Kada je Luda okrenuta u pogledu duhovnosti, možda razmišljate o napuštanju religije/duhovne tradicije koja je bila deo vašeg života neko vreme. Verovatno ćete imati želju da isprobate mnogo različitih duhovnih pravaca kako biste videli kako vam ‘odgovaraju’. Nema ništa lošeg u istraživanju, međutim nemojte se previše zanositi dok ‘samo gledate’. Ova karta može ukazati na moćnu potrebu za dubljim duhovnim znanjem, vaši prijatelji možda neće razumeti odakle ta potreba dolazi al bez obzira na sve morate učiniti ono što je najbolje za vas. Imajte na umu da istraživanje nije isto što i posvećenost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK