LOSOS ILI SOVA: Otkrijte šta ste u indijskom horoskopu!Proverite koja vam životinja prema datumu rođenja pripada i šta označava!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Veruje su da je čoveku u trenutku rođenja dodeljena i životinja koja ga karakteriše. Ta životinja kasnije se posmatra kao simbol njegove ličnosti. Proverite koja vam životinja prema datumu rođenja pripada i šta označava.

Vidra: 20. januar – 18.februar
Ako po datumu rođenja spadate u znak Vidre, vi ste intuitivna i maštovita osoba, po razmišljanju godinama ispred svih drugih. Ipak, ljudi vas zato često doživljavaju kao čudnu ili ekscentričnu. Zbog toga možda nećete biti prvi izbor kad treba nešto napraviti, ali to je velika greška. Iako drugačije gledate na stvari, imate sjajnu maštu i inteligenciju.

Vuk: 19. februar – 20. mart

Ako ste po indijskom horoskopu Vuk, vi na lestvici vrednosti ljubav stavljate iznad svega ostalog. Strastveni ste, privrženi i vrlo brižni. Sa druge strane ste nezavisni i ponekad se ponašate baš poput vuka samotnjaka – cenite svoju slobodu, ali ste u isto vreme neverovatno nežni i osećajni za druge.

Soko: 21. mart- 19. april
Baš poput sokola, ni vi nemate problema sa sagledavanjem šire slike u životnim situacijama i sposobni ste uzdignuti se iznad svake prepreke. Ne trošite vreme, već delujete odmah pošto nešto odlučite. Rođeni ste vođa i idealni za projekte ili timske sportove, zbog čega posedujete i malu dozu arogancije koja je nužna za takav stav.

Dabar: 20. april – 20. maj
Marljivi i radni, vi tačno znate kako treba obavljati stvari i kako se treba suočiti sa problemima. Jasno, brzo i strateški razmišljate. Odani ste i spremni ste da pomognete svakome kome je pomoć potrebna. Preuzeti kontrolu, prilagoditi se i svladati prepreku vaš je moto, ipak, tendencija da sve bude po vašem može vas dovesti u neprilike.

Jelen: 21. maj – 20. jun

Osobe rođene u znaku Jelena drage su i elegantne. Ljudima ste na prvi pogled simpatični i zbog toga ste često u centru pažnje, što vam i odgovara. Vi ste muza indijskog Zodijaka, uvek znate da zabavite druge. Uvek svesni okoline i još svesniji svog izgleda, Jelen ponekad može biti egocentričan.

Petao: 21. jun – 21. juli
Vi ste ekstremno empatični i jednostavno se čini da razumete ljude. Puni ste podrške za druge, ponašate se zaštitnički i majčinski i zbog toga ste sjajni prijatelji, partneri i roditelji. Petlovi su generalno štedljivi, snalažljivi i organizirani.

Losos: 22. juli – 21. avgust
Ako ste rođeni u znaku Lososa, izuzetno ste društveni i verovatno imate gomilu prijatelja. Samouvereni ste, strastveni i silno se trudite da postignete svoje ciljeve čime inspirišete i druge. Vaša je energija gotovo opipljiva i zarazna.

Medved: 22. avgust – 21. septembar
Stabilni ste, izdržljivi i pouzdani, vi ste tip osobe na koju se svako može osloniti. Istovremeno ste i praktični i velikodušni, izvrstan ste poslovni partner i prijatelj. Medvedi su najčešće glas razuma u većini scenarija i čine sjajan balans Sovama. Treba znati da su vrlo skromni i često stidljivi.

Gavran: 22. septembar – 22. oktobar
Osobe rođene u znaku Gavrana seksi su i šarmantne. Uvek pronađete način da vas drugi primete i da se slože sa vašim planovima. Na sreću, izvrsni ste u planiranju zahvaljujući brzom razmišljanju i spretnom rešavanju problema. Osim toga, Gavran u sebi nosi istovremeno dozu idealizma i diplomatije.

Zmija: 23. oktobar – 22. novembar

Vi ste rođeni u znaku šamana. To znači da ste rođeni sa darom lečenja. Vrlo je verovatno da će vas u životu privući medicina, psihologija ili neka vrsta ezoteričnog lečenja. Zmija često zna biti zainteresovana za neopipljive stvari zbog čega je drugi znaju doživljavati kao misterioznu i ponekad zastrašujuću. Istina, ovaj znak može biti tajnovit i čak pomalo mračan, sa druge je strane vrlo osećajan i brižan.

Sova: 23. novembar – 21. decembar
Avantura je vaše srednje ime i vrlo rado ćete promeniti smer kojim idete kroz život, i to u tren oka. Šta god da se desi, vi ćete ostati optimistični. Sove su poznate po tome da život žive punim plućima, u tome znaju biti neoprezne, nemarne i neobazrive. Sjajni su umetnici, učitelji i aktivisti.

Guska: 22. decembar – 19. januar
Nijedan drugi znak nema motivaciju i odlučnost kakvu vi imate. Ako nešto treba napraviti, dajte to Guski. To ne znači da ste koncentrisani samo na posao. Znate uživati i zabaviti se u društvu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €