Astrofon21

Ljubičasta boja je pod uticajem planeta Jupiter i Merkur, povezana je sa mesecom februarom-Uticaj boja u feng shui-u

Ljubičasta boja ima veoma jake vibracije i povezana je sa duhovnim svetovima. Ovu boju treba umereno koristiti. Nijanse ljubičaste boje pojačavaju psihičke i duhovne sposobnosti. Ljubičasta boja se ne preporučuje kao zidna boja u domu, jer se veruje da može izazvati bolest krvi. Istočno, jugoistočno i zapadno područje je povoljno za ovu boju.
Ljubičasta boja je pod uticajem planeta Jupiter i Merkur, povezana je sa mesecom februarom i zodijačkim znakom riba. U tarotu predstavlja kartu Prvosveštenice i Cara. U Japanu ljubičasta boja označava društveni status, položaj i bogatstvo. U Egiptu, ova boja označava veru i vrlinu. Ova boja ima umirujuće delovanje. Povezana je sa krunskom čakrom, predstavlja mudrost i vizualnu percepciju. Uravnotežena krunska čakra omogućava nam da smo u ravnoteži sa svojom intuicijom. Tradicionalno značenje ove boje ukazuje na duhovno ispunjenje. To je boja mistike i duhovnosti, pravde, bogatstva, dostojanstva, integriteta i snage. Ona predstavlja zaštitu, kreativnost, umetnost, maštu i ekstra-senzorne sposobnosti. Ljubičasta poboljšava inspiraciju, pojačava duhovnu svest i meditacijske sposobnosti, stimuliše našu duhovnu perspektivu, jer je boja transformacije. Ova boja u snu može označavati psihičku svest i jaku intuiciju. U lečenju i terapiji, ljubičasta boja se može koristiti za emocionalne i psihičke probleme povezane sa zavisnošću. Ona pomaže u uravnoteženju uma. Ima snažna lekovita svojstva i pomaže kod detoksikacije, nervnih problema, mentalnih bolesti, koristi se za smanjenje težine i podstiče proizvodnju leukocita. Preterano korišćenje ljubičaste može podstaknuti nerealnu i nepraktičnu energiju. Osobe kojima je ljubičasta omiljena boja su obično duboko duhovne, zanimljive, tajanstvene, sa umetničkim sklonostima i razvijenom maštom. Osobe koje imaju averziju prema ljubičastoj boji mogu imati vrlo ozbiljan stav prema životu i tendenciju da odbace sve što je neprirodno ili nerealno.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM