Astrofon21

Ljubavnica u uspravnom položaju-Tarot karta za 28.januar

Ova karta simbolizira ljubavnicu, zaljubljenu ženu-djevojku, ženu koja ima šarma i ljepotu, ženu koja čeka muškarca, dobru žensku osobu, dobre vijesti, vjernost ako ste trenutno u sretnoj vezi ili braku, divljenje, ljubav, skoru udaju, osjećajnu ženu, ako ste žena predstavlja vas a ako ste muškarac partnericu- djevojku ili suprugu. Ako ste žena ova karta predstavlja vas i znači da će danas razvoj događaja na poslu ili ljubavi u najvećoj mjeri zavisiti od vas. Ako ste muškarac ova karta predstavlja vašu partnericu ili osobu koja vam je draga. Danas je pojačana mogućnost da uđete u emotivnu vezu ako ste slobodni. Ako ste u sretnoj vezi ili braku očekujte ugodne trenutke sa partnerom/partnericom ali ako ste nezadovoljni onda budite oprezni jer ova karta ukazuje na pojavu ljubavnice ili ćete se vi naći u ulozi ljubavnice ako ste žena. Ako ste muškarac na poslu možete upoznati ili sresti žensku osobu koja će biti vrlo značajna u vašem životu bez obzira da li se radi o poslu ili ljubavi. Sa tom ženom možete dobro poslovno surađivati i imati zajedničke financijske koristi ili se možete zaljubiti a osjećaji će biti obostrani. Ako ste žena danas ćete se osjećati moćno, dominantno, naći ćete se u situaciji u kojoj ćete osjetiti kako možete preokrenuti situaciju (poslovno ili ljubavno) u svoju korist. U nekim slučajevima ova karta ukazuje na zaruke ili vjenčanje. Danas je povoljan dan za uređivanje, posvećivanje više pažnje svom izgledu bilo da ste žena ili muškarac. Dobar je dan za kupovinu odjeće,obuće, nakita, šminke. Nevezano za spol poraditi ćete na svom šarmu i biti vrlo kreativni u izazivanju pogleda i komentara suprotnog spola. Ova karta simbolizira i nekoga tko vam je “suđen” tj. karmički odnos- dubok odnos koji vas uči puno toga o vama samima, moguće je da već znate tu osobu ali isto tako i da danas upoznate novu osobu s kojom ćete odmah osjetiti duboku povezanost. Zdravstveno ova karta ukazuje na oporavak, pogotovo ako ste prehlađeni, imate problema sa jajnicima, bubrezima, štitnjačom, grlom i grudima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK