Astrofon21

Ljubavni svet Raka-Znaju da budu jako kreativni i maštoviti….

Rakovi su jedinstveni znak po svojoj zaljubljenosti koja je intezivna i dugotrajna. Veliki su romantičari i ako vam se posreći da postanete predmet pažnje jednog raka budite sigurni da u igricama zavođenja neće faliti romantike. Verovatno će rak biti najbrižnija osoba koju ćete upoznati. Ako vas kojim slučajem uzme pod svoje i zaslužite da vam otvori srce, znajte da ćete tamo ostati zauvek, kao stalni partner ili neizbrisivo lepo sećanje. Ljubavni horoskop vam predlaže da udvaranje raka shvatite ozbiljno. Oni su vrlo često umetničke duše i vrli govornici… Znaju da budu jako kreativni i maštoviti. Vrlo lako će vas maštajući odvesti u čudesne zemlje i uvek ćete se osećati posebnim kada vam usmerava svoju pažnju. Rakovi su društveni i imaju potrebu da budu deo grupe tako da će vas njegovo zavođenje usmeravati druženjima sa prijateljima ili mestima masovnijeg okupljanja. On je kućni tip i vrlo je iskren i privržen. Ljubavni horoskop vam predlaže da ako želite da prihvatite njegovo udvaranje budete jako oprezni jer rak ogoli svoje emocije do kraja i ostaje prilično ranjiv nakon toga. Suviše se vezuje za ljude i kada postanete deo njegovog svemira tamo ostajete zauvek. Njima je karakterističan nedostatak samopouzdanja pa i zavođenje neće biti kao ono iz filmova, moguće su komične scene ili neprijatne situacije. Zato se naoružajte strpljenjem i uživajte u simpatičnim gestovima romantike.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM