Ljubavni horoskop od 25.3.-1.4.2020

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan: Ove nedelje vam ljubav neće biti prioritet jer ćete biti u zanosu poslovnih poduhvata. Jako ćete biti nervozni i nestrpljivi.Ukoliko partner bude želeo da izađete, vi ćete imati spreman izgovor i time ga nervirati. Vaš partner kao i vaši zajednički prijatelji će to primećivati ali vama njihovo mišljenje neće predstavljati neki teret. Krajem nedelje se opustite od poslovnih obaveza i izađite sa partnerom jer će i vama to prijati. Pružite sebi priliku. Oni koji su usamljeni, mogu biti željni razgovora i iskrenih reči sa osobama suprotnog pola, ali neće imati želju da ulaze u bilo kakvu vezu. Moguće je da ćete izlaziti sa više osoba i da će vam sve one podjednako prijati. Sa svakom od njih ćete naći neku temu koja će okupirati vašu pažnju. Bićete elokventni i umećete svakom od njih da priđete. Kraj nedelje može biti zanimljiv i možete otići na kraći put. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Bik: Poprilično stabilna nedelja je pred vama jer ćete biti svojeglavi i mislićete samo na sebe i svoje potrebe. Nećete se opterećivati ljubavnim problemima niti tražiti neki osobu koja bi mogla da vam ulepša dane koji su pred vama. Nećete imati ni vremena ali ni želju da sad vi preuzimate inicijativu i prvi uspostavljate neki kontakt. Zaljubljeni i zauzeti će provesti mirnu nedelju u društvu svog partnera, a krajem nedelje mogu otići na neko mesto koje će probuditi romantični osećaj kod obe strane. Oni koji su slobodni će vreme uglavnom provoditi sa osobama koje im prijaju i ostavljaće dobar utisak gde god da se pojave. Moguće je da ćete povremeno pomisliti na osobu sa kojom ste pre par meseci uspostavili kontakt ali se nakon toga nije ništa značajnije desilo. Ta osoba vas sada može kontaktirati i iznenaditi vas.Na vama je da li ćete uzvratiti. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Blizanci: Ukoliko ste u vezi, u vama vlada nezadovoljstvo vezom i komunikacijom sa partnerom. Nekada i sami razmišljate šta je poenta vašeg odnosa i razlog da ostanete zajedno. Niste zadovoljni odnosom, ali i bude dana kada vam se učini da je bolje što vaš odnos deluje i vama i drugima stabilno, jer nemate nikakvih rasprava koje mogu delovati turbulentno. Možete razmišljati o raskidu, ali se nećete usuditi na taj korak, jer ćete se u jednom trenutku uplašiti samoće. Oni koji su usamljeni, ove nedelje neće imati želju da započnu vezu sa nekim. Čak i ako postoji osoba koja je zainteresovana za vas, smatraćete da nema potrebe da tako brzo ulazite u neki novi odnos a ne poznajete dovoljno tu osobu. Na vama je da prihvatite to stanje jer će se njegov efekat ublažavati kako nedelja bude odmicala. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Rak: Ukoliko ste u vezi, imate utisak da partner stalno traži razlog za svađu i otvoreno pokazuje netrpeljivost prema vama. Niti ste zadovoljni vašom komunikacijom niti ostalim stvarima koje vi smatrate bitnim za vezu. U poslednjih par dana ste shvatili da je navika nešto što vas spaja. Ostanite pri tom stavu ukoliko vas taj odnos zaista guši i dajte sebi priliku za promenu. Dosta novih osoba će poželeti da vas bliže upozna i provodi vreme sa vama. Oni koji su usamljeni, biće nezadovoljni zbog toga ali neće vam biti prioritet ove nedelje upoznavanje sa osobama. Nećete imati želju. Čak i ako uspostavite kontaktsa nekim, možete se osećati sputano i stalno preispitivati sebe da li ste nešto pogrešno rekli ili uradili. Bivši partner se može javiti i samo vam olakšati shvatanje da on nije ono što vi želite i da je vaše vreme davno prošlo. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Lav: Ukoliko ste u vezi, ove nedelje ćete imati jednu uzbudljivu avanturu sa svojim partnerom. Shvatili ste da vam je to potrebno da biste odnos prodrmali i napredovali. Dinamična nedelja je pred vama. Dosta smeha, izlazaka i obostrane želje da vreme provodite zajedno. Prijaće vam ta dinamika ukoliko ste u proteklom periodu stagnirali sa izlascima. Kroz te aktivnosti ćete ponovo shvatiti koliko vam partner znači i to ćete mu i reći. Obostrane izjave ljubavi su izvesne. Uživaćete, čak i ako ste usamljeni, ukoliko nemate partnera, jer će vam zadovoljstvo predstavljati izlasci i ljudi koje ćete sretati.Među njima se može naći osoba koja će vam se po nekoj svojoj skromnosti i šarmu izdvojiti od ostalih. Uspostavite komunikaciju sa tom osobom jer se iz toga može nešto lepo u narednom periodu izroditi. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Devica: Na početku nedelje ćete imati potrebu da stalno izlazite sa svojim partnerom. Želećete da nadoknadite izgubljeno vreme i osvežite svoj odnos. Komunikacija će vam biti jača strana. Bićete zadovoljni svojom vezom i prijaće vam komplimenti koje dobijate od strane prijatelja na račun vaše veze. Biće vam drago to što vam i drugi potvrđuju da je vaš izbor partnera adekvatan. Partner vas ove nedelje može iznenaditi poklonom koji ste dugo priželjkivali sebi da kupite. Sve će se ove nedelje odvijati po vašoj meri i ukusu. Oni koji su usamljeni, mogu poželeti da sa osobom iz svog društva imaju nešto više osim prijateljstva. Potrudite se i stavite toj osobi nekim gestom do znanja da vi smatrate da bi tu moglo nešto više od prijateljstva da se izrodi. Čak i ako vam bude delovalo da ta osoba i nije za gradnju ljubavnog odnosa sa vama, nećete biti u pravu. Ta osoba priželjkuje već neko vreme odnos sa vama, ali nije imala način ni mesto gde bi vam to saopštila. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Vaga: Ukoliko niste u braku i ne živite zajedno sa partnerom uviđate svakim danom da vam to nešto sve više nedostaje I pojedini će poželeti zajednički život. A jedan deo će se osetiti loše jer će partner potencirati zajednički život koji vi ne želite. Ako niste sigurni, porazgovarajte još jedom sa njim o pravim izborima za vašu vezu. Posebno ukoliko je vaša veza duža, a zadovoljni ste svim njenim aspektima, sada je vreme da se preuzmu koraci koji bi vodili stabilizaciji i ozbiljnosti te veze.Oni koji su usamljeni, mogu započeti vezu sa osobom sa kojom su dugo bili prijatelji.Jedan sasvim slučajan i spontan izlazak vam može probuditi osećaj za tim. Nedelja pred vama će uticati na vaš osećaj sigurnosti. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Škorpija: Partner vam ove nedelje može prirediti poprilično neprijatnu situaciju , zato što o njemu možete saznati neke stvari o kojima niste razmišljali. Takođe I vaš partner mpže dosta toga lošeg čuti o vama, pa sama ta situacija može stvoriti zbrku u vašem odnosu.Prijatelji vam mogu preneti nove informacije i možete biti u dilemi da li da nastavite vezu sa partnerom ili napraviti pauzu. Oni koji su usamljeni, mogu često razmišljati o svojoj prošlosti. Mogu vam se i dalje javljati i osobe sa kojima ste nekada imali nešto više od druženja ali u tajnosti i mogu izraziti želju da se vaša druženja obnove. Razmislite dobro da li su vam i koliko te osobe pričinjavale zadovoljstvo i da li su vas činile srećnim. Ukoliko su vas koštale neravaa i nesanice, nema potrebe da se vraćaate na staro. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Strelac: Oni koji su u vezi, imaće pred sobom sjajnu nedelju i u ljubavnom smislu. Dosta zajedničkim aktivnosti u kojima ćete se ponašati slobodno i detinjasto je pred vama. Dugo niste imali tako opuštenu nedelju sa partnerom Partner može biti poprilično emotivan, sto vas može u prijatnom smislu iznenaditi. Može vam pričati o osećanjima koje gaji prema vama ali i podsetiti vas o načinu na koji ste se upoznali. Možete evocirati uspomene sa početka vaše veze i osvežiti vaš odnos. Pred kraj nedelje možete otići na kraći put na kojem ćete uživati. Oni koji su usamljeni, takođe na kraćem putu mogu upoznati osobu koja će im po mnogim osobinama biti slična. Bićete poprilično iznenađeni stavovima i načinom izražavanja. Sve vam to može delovati pomalo nestvarno i nećete tako lako poverovati da ste možda našli osobu koja bi vam u mnogim segmentima odgovarala.Nastavite druženje sa tom osobom, osvežiće vas. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Jarac: Odnos sa partnerom će ove nedelje iz dana u dan postajati sve bolji i bolji I to će vam prijati. Sve one sumnje koje ste imali već duži vremenski period će vas zaobilaziti u ovom periodu, tj. Mnoge ćete razjasniti. Videćete da se emocije nisu ugasile ni kod njega ni kod vas, već vam je možda ta mala pauza tokom koje niste jedno drugom govorili tople i nežne reči prijala. Uživaćete u zajedničkom vremenu i potencirajte što više zajedničkog vremena jer će vam ta spontanost tokom zajedničkih aktivnosti prijati. Oni koji su usamljeni u noćnom izlasku mogu upoznati prijatnu osobu sa kojom će nastaviti druženje. Neće vam biti bitno da li biste mogli sa njom da zappčnete nešto više već će vam biti bitno da li vam ta osoba prija ili ne. Ostalo ćete sami već sve vremenom videti. Iskoristite sve što vam se ponudi.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Vodolija: Ove nedelje vaš ljubavni život će se odvijati mirno, bez nekih većih trzavica. Nećete ni vi imati vremena da za neke sugestije koje vam smetaju.Sa partnerom ćete imati poprilično stabilan odnos i to zato što vas partner razume i što se trudi da vam olakša kada god naiđete na neku situaciju koja vam i nije najjasnija. Bićete naporni u pojedinim trenucima svojim pričama o stvarima koje nisu bitne za vaš odnos. Vaša sreća je što imate jako razumnog partnera i prijatelja pre svega i pre svega poštuje. Dobro je što sa partnerom pričate o svim svojim nedoumicama jer je on neko ko ume adekvatno i da vas posavetuje. Oni koji su slobodni, mogu biti naporni svojim prijateljima pričama o nemogućnosti pronalaska adekvatnog partnera. A sami znaju da to nije baš tako i da je sva odgovornost za eventualnu grešku koju biste tada mogli napraviti zapravo na vana i ni na kome drugome. Ne plašite se moguće greške ove nedelje jer ćete na njoj naučiti mnoge stvarri za u buduće. Ukoliko imate bilo kakvih dilema, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Ribe: U ljubavi će vam ove nedelje situacije stagnirati. Bilo da ste u vezi ili ne, nećete imati nekih bitnih situacija koje će vam pričinjavati zadovoljstvo. Vi već neko vreme smatrate da vam je potrebna promena, ali ne znate u kom smeru da krenete. Ukoliko ste u vezi, ništa se značajnije u vašem odnosu neće dešavati. Nećete ni imati želju za što više zajedničkog vremena. Nećete ni imati vremena i vaša komunikacija će se uglavnom odvijati putem telefona. Neće biti ni svađa već vam jednostavno oboma može prijati tišina. Oni koji su usamljeni mogu doci u konfliktnu situaciju sa svojim prijateljima zbog osobe koja im se dopada. Moguće je da oni neće deliti vaše mišljenje koje se odnosi na tu osobu i smatraće da ta osoba nije adekvatna za vas. Zračićete jednom dobrom i zdravom energijom, pa ćete imati prilike da upoznate i druge osobe sa kojima možete ostvariti komunikaciju. Ne znači da ćete ući u vezu, već da će vam prijati druženje. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.