Astrofon21

Ljubav u uspravnom položaju-Tarot karta za 26.februar

Ova karta simbolizira ljubav, sretan odnos- vezu/brak, dobrog prijatelja/dobre prijatelje, sreću u radu, odanost-povjerenje, dobitak novčani, zaradu, poruku voljene/bliske osobe, talent, unapređenje na poslu, uspjeh u namjerama, dobro raspoloženje, ispunjenje želje/ostvareni san, poboljšanje zdravlja. Ova karta ukazuje da je ljubav najbitnija na svijetu, ona nas ispunjava i dovodi nas do ostvarenja naših ciljeva (emotivnih, ,zdravstvenih, poslovnih/financijskih). Dok god imamo ljubavi za podijeliti sa drugim ljudima osjećati ćemo se ispunjeno i raste nam kreativnost u emotivnom/poslovnom smislu. Ljubav je snaga koja Vam može pomoći da lakše podnesete eventualne udarce “sudbine” i da se izvučete iz loših situacija koje Vas okružuju. Ova karta ukazuje i na važnost oprosta, razmislite kome to morate oprostiti (zapamtite- ne opraštate nekome zato što on/ona to zaslužuje već zato što to zaslužujete Vi!). Razmislite danas, postoji li netko u Vašem životu kome nikako ne možete oprostiti? Nešto što zamjerate dugo vremena i što Vas zapravo proganja kada god pomislite na to? Oprost Vam može pomoći da sretnije-ispunjenije živite. Danas ćete biti romantično-sanjalački raspoloženi ili će Vaš partner učiniti/reći nešto vrlo romantično što će Vas ugodno iznenaditi. Slobodni, danas otvorite dobro oči! Moguć je ulazak u vezu ili kontakt sa osobom/upoznavanje koja će Vas na prvi pogled privući a dobra vijest je da će i druga strana to osjetiti za Vas. Generalno govoreći ova karta ukazuje da će se danas neka Vaša želja (ljubavna, zdravstvena, poslovna/financijska ostvariti). Uspjeti ćete u nekoj svojoj namjeri što će naravno utjecati na Vaše raspoloženje pa podijelite sreću sa bliskom/bliskim osobama! Ako ste zadovoljni poslom koji radite ova karta govori da je danas moguća povišica ili neki vid nagrade i da ćete na poslu sresti osobu koja će za Vas biti značajna (može biti u ljubavnom ali i poslovnom-financijskom smislu). Za one koji traže posao karta znači da ga mogu danas naći preko neke osobe koja im je bliska/draga, moguće i preko ljubavnog/bračnog partnera. Isto tako ako ste nezaposleni ili nezadovoljni sadašnjim poslom, ova karta Vam ukazuje da trebate više osluškivati sebe i svoje unutarnje potrebe i da konačno neki svoj talent izrazite, nemojte se bojati iskazati ga javnosti! Danas možete računati i na neki financijski dobitak, potrudite se iskazati svoju kreativnost u poslovnom smislu i višestruko će Vam se isplatiti! Dobar je dan za poduzimanje konkretnih koraka- traženje ljubavi, posla, traženje dodatne zarade, potpisivanje ugovora/dokumenata, kupovinu nekretnina/imovine/auta i sl.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK