Ljubav i posao-Strelac opšte karakteristike (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

I muškarci i žene teže ka tome da u vezi budu nezavisni i da imaju određenu slobodu, bez postavljanja suvišnih pitanja. Naravno, to ne znači da su neverni. Ukoliko želite da impresionirate jednog Strelca, morate biti maštovitiji od njega. A ukoliko želite da ga zadržite pored sebe, svakog dana moraćete da „podgrevate“ njegove utopističke težnje, ali da ga istovremeno držite na pristojnoj distanci, odnosno od njega morate da napravite svog sledbenika.

Posao

Kada je reč o zanimanjima, Strelčevima odgovaraju gluma, turizam, pravo, bankarstvo, veterina, crkva i izdavaštvo. Kao Ribe, i ovaj znak je pod uticajem Jupitera, planete sreće, sporta i lova. Osobe rođene u ovom znaku vole putovanja, podložni su religiji i veliki su optimisti. Sa osobama istog znaka Strelac nema trajnije veze, ni poslovne niti društvene. Mnogi su neobazrivi i brzopleti, tako da sami sebi zapuše usta. Kada su sujetni ili iskreni u pogrešnom trenutku znaju nepažljivo da povrede druge. Skloni su da ne održe obećanja, a ne pridržavaju se čvrsto ni svojih planova, pa često skaču sa jednog posla na drugi. Mogu da budu veoma nedisciplinovani i da uludo troše svoju energiju.

Dete Strelac
Dete Strelac želi u sebi da sjedini savršeno i beskrajno. Ne zaboravite da je to vatreni znak, njegova stvarnost nije i vaša, njemu su potrebni mitovi i snovi. On se ruga materijalnim dobicima, iako ih ne prezire. On hoće da se oduševi, da ide napred, on je optimista koji trči za idealom. Ne računajte da će se „prevazići“ perući posuđe ili spremajući krevet. Zatvoren u četiri zida, on umire od dosade. Kao i svi vatreni znaci, on voli da fantazira, zamišljajući mitološki svet, kontakte i avanture. On ume da sanjari, jer želi da objedini svoje Ja, da bi bio u harmoniji sa svojom dušom i svojim telom, što nije uvek lako.

Takođe, ne čudite se kada je tokom dana i tužan i radostan, i brbljiv i mudar, i miran i ljut. Često će vas iznenaditi svojom mudrošću i filozofskim rezonovanjem.

SLAVNI STRELCI

Slavne žene rođene u znaku Strelca: Marija Kalas, Edit Pjaf, Britni Spirs, Skarlet Johanson, Džejn Fonda, Kristina Agilera, Tajra Benks, Tina Tarner, Džejn Ostin, Mila Jovović, Keti Holms… Slavni muškarci rođeni u znaku Strelca: Vinston Čerčil, Stiven Spilberg, Bred Pit, Džim Morison, Džej Zi, Ludvig van Betoven, Hektor Berlioz, Volt Dizni, Kirk Daglas, Frenk Sinatra, Džimi Hendriks, Tuluz Lotrek, Mark Tven, Brus Li, Ben Stiler, Džon Malkovič…

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK