Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 9 Hsiao Ch’u Maleno i lepo

9 na dnu: Povratak na put. Zar je to pogrešno? Sreća. Probijajući se napred, naišli ste na prepreke. Najbolje je vratiti se na položaj sa koga možete da birate napredovanje ili povlačenje. Tako ćete dokučiti pravu prirodu situacije i postupiti prikladno.

9 na drugom mestu: Prinudan povratak donosi sreću. Mada biste želeli da preduzmete akciju, mudro je da ponovno razmotrite situaciju podučeni primerom svojih prethodnika. Savetuje se povlačenje, koje će doneti sreću.

9 na trećem mestu: Kočije su spale sa točkova. Muž i žena stoje i izbegavaju da se pogledaju. Otpor je neznatan i napredak se čini mogućim. Ipak, situacija nije pod vašom kontrolom. Ukoliko tvrdoglavo i samouvereno gurate napred, na kraju će vas savladati beskonačne neprilike. Bilo bi to krajnje nedostojanstveno.

6 na četvrtom mestu: Zahvaljujući iskrenosti izbegavaju se krvava i užasna dela. Strahovanja su iščezla. Nema greške. Ako ste pošteni i iskreni i utičete na druge pravilnim savetima, izbeći ćete užasne opasnosti koje vrebaju na vas. Strah i bojazan ustupiče mesto istini. Greška neće biti učinjena.

9 na petom mestu: Iskrenost povezuje kao vrpca. Sused pomaže susedu. Kroz jedan saradnički i poverljiv odnos sa nekim, uvečaćete svoje resurse i vi i ta osoba. To je način da postignete Cilj.

9 na vrhu: Kiša pada, vreme je za počinak. Vrlina i dalje napreduje. Istrajnost žene donosi nevolju. Ako je pravi čovek uporan u vreme punog meseca, izaziva propast. Dobili ste bitku. Sada je vreme za odmor a ne za započinjanje opšteg rata. Budite na oprezu, jer teškoće se gomilaju. Ako preduzmete nove korake, doživećete nesreću.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM