Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 64 Wei Chi Pre kraja

6 na dnu: Ukvasio je rep – kajanje. Imate jak poriv da unesete red u jednu haotičnu situaciju, mada vreme nije povoljno za neposrednu akciju. Imajte na umu da još niste jasno sagledali sve posledice. Imaćete probleme, a možda i doživeti sramotu.

9 na drugom mestu: Točkovi na kočijama se lome. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Mada znate šta treba da činite, vreme nije povoljno za akciju. Vežbajte strpljenje i razvijajte ličnu moć. Kada vam se ukaže povoljna prilika, zgrabite je bez oklevanja. Postići ćete uspeh.

6 na trećem mestu: U nedovršenoj situaciji napredovanje donosi nesreću. Korisno je preći veliku vodu. Osećaj frustracije proističe iz neprestane žudnje za postignučem, što nije u skladu sa stvarnim činjenicama. Ako već morate da postignete ono što ste zamislili, bolje da počnete iz početka, uz pomoć novih prijatelja. Inače će senka razočaranja zatamniti vaš entuzijazam.

9 na četvrtom mestu: Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Kajanje nestaje. Osvajanje zemlje demona” zahtevalo je velike napore, ali zato su, posle tri godine, nagrade velike. Čeka vas neizbežna bitka oko načela. Negujte disciplinu i odlučnost, jer borba može žilavo potrajati do samog kraja. Nagrada će doći kasnije. Sreća.

6 na petom mestu: Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Nema kajanja. Svetlost pravog čoveka je istinita. Sreća. Teškoće su, zahvaljujući pravoj odlučnosti i korektnim načelima, savladane. Stvorena je atmosfera u kojoj društvo može da napreduje. Uzvišeni čovek sada može da pokrene ljude i otvori im put ka novom dobu. Mogu se postići velike stvari.

9 na vrhu: Ovladaj istinom kada piješ vino. Nema greške. Ali ako ti se glava ukvasi, izgubićeš istinu. Posle svake dobijene bitke preovladuje osećaj obnove. On potiče iz nade da će nastupiti bolja vremena. Uživajte u vremenu slavlja ali se ne prepuštajte krajnostima, jer ćete izgubiti svoj put, a samim tim i samopouzdanje.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM