Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 62 Hsiao Kuo Pobeda nejakog

6 na dnu: Ptica u letu susreće nesreću. Ako razmatrate neke neuobičajene korake, zaboravite to. Vaš položaj nije prikladan i ovo vreme vam ne ide na ruku. Sudbina vas usmerava ka tradicionalnim vrednostima, dok bi sve drugo vodilo u opasnost.

6 na drugom mestu: On prolazi pored praoca i susreće pramajku. Ne dospeva do princa, već do ministra. Nema greške. Obezbedite sebi siguran položaj uz pomoć značajnih veza. Medutim, držite se čvrsto tradicionalnih metoda.

9 na trećem mestu: Ako ne preduzme mere predostrožnosti, neko može da ga napadne s leđa. Nesreća. Jedno upozorenje: pošto ste na pravom putu i stvari su se do sada odvijale glatko, dospećete u iskušenje da počnete da previdate detalje. Opasnosti vrebaju. One se mogu izbeći uz pomoć SAVESNOSTI. Preduzmite odmah mere predostrožnosti.

9 na četvrtom mestu: Nerna greške. Umesto da mimoiđe, on prilazi. Napredovanje donosi opasnost od koje se treba čuvati. Ne treba uvek biti nepokolebljivo istrajan. Oprez: ne žurite da ostvarite ciljeve i ne forsirajte stvari. Spolja budite skromni a istrajni iznutra.

6 na petom mestu: Gusti oblaci približavaju se sa zapada, ali kiša još ne pada. Prinčeva strela pogađa onoga ko je u pećini. Imate snage da ostvarite ono što želite, ali vam položaj nije baš najbolji. Biće vam potrebna pomoć drugih. Pridite ponizno osobama od autoriteta i postići ćete cilj.

6 na vrhu: Umesto da priđe, on mimoilazi. Ptica odleće od njega. Nesreća. Prete nepogode i povrede. Vi gajite prevelike ambicije. U agresivnom pokušaju da postignete neki nerealni cilj izazvaćete nesreću.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM