Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 60 Chieh Ograničenje

9 na dnu: On ne prolazi kroz vrata kuće i ne izlazi iz dvorišta. Nema greške. Iako imate nameru da sprovedete svoje odluke u delo, moraćete da se zaustavite čim uočite prve prepreke pred sobom. Prihvatite i ispoštujte novonastala ograničenja. Ostanite spokojni i prikupljajte snagu.

9 na drugom mestu: On ne prolazi kroz kapiju i ne izlazi iz dvorišta. Nesreća. Na putu ste da iskoristite svoje potencijale. Ako ne počnete pravovremeno, propustićete svoju šansu. A tako loša procena je rezultat preteranog ograničavanja.

6 na trećem mestu: Onaj ko nije upoznao ograničavanje ima razloga za tugovanje. Nema greške. Vaše rasipničko ponašanje, kao i nedostatak mere, doveli su vas u nezavidno stanje. Shvatite svoju grešku i ne gubite vreme svaljujući krivicu na druge, pa ćete izbeći nesreću.

6 na četvrtom mestu: Smireno ograničavanje – uspeh. Nastojte da OGRANIĆENJA postanu prirodan deo vašeg ponašanja. Prilagodite se datim uslovima i okolnostima. Nemojte započinjati rat da biste odbranili svoja načela. zadržite se u domenu svojih trenutnih mogućnosti i postići ćete uspeh.

9 na petom mestu: Voljno ograničavanje – sreća. Napredovanje donosi pohvalu. Ako hoćete da utičete na druge, to možete uspešno ostvariti samo uzornim ponašanjem. Kada se javi potreba za nametanjem OGRANIĆENJA i restrikcija, isprobajte ih prvo na sebi. Tako ćete zaslužiti priznanje i divljenje drugih. Sreća.

6 na vrhu: Bolno ograničavanje. Istrajnost donosi nesreću. Kajanje će kasnije nestati. Preterano nametanje ograničenja izaziva srdžbu. Na taj način ništa se vredno ne može ostvariti. Medutim, za vas će biti najbolje da za neko vreme nametnete sebi stroga ograničenja koja će vas pravilno usmeriti. Tako ćete izbeći greške zbog kojih biste se kasnije kajali.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM