Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 6 Sung Sukob

6 na dnu: Ako se poslovi ne dovršavaju na silu, doći će do ogovaranja, ali kraj će biti srećan. Vaš položaj je takav da je potrebno izbegavati svaki SUKOB ili ga odmah prekinuti. Ne pokušavajte da stvari dovedete do kraja i ne učestvujte u raspravama. Možda ćete se osećati pomalo kao žrtva, ali će se na kraju sve dobro završiti.

9 na drugom mestu: Pošto sukob ne može da se razreši, on se užurbano povlači. Prijatelji i rođaci, tri stotine domaćinstva, od toga će imati koristi. Prepreka je nesavladiva. Nemojte dozvoliti da vas ponos ili osećaj časti uvuku u otvoren SUKOB. Povucite se i izbeći ćete’ svoj poraz i poraz svojih bližnjih.

6 na trećem mestu: On se vaspitava na drevnim vrlinama. Pravo usmerenje vodi do početne nevolje, koju prati sreća. Ako bi sada poželeo da napreduje, ne bi uspeo. Prizemite se. Pridržavajte se utvrđenih metoda i tradicionalnih vrlina. Ne prihvatajte istaknut položaj bez obzira koliko bi time dobili na ugledu. Materijalno bogatstvo i status sada vam ništa ne znače. Samo unutrašnja vrlina može sada da ima neki značaja za as.

9 na četvrtom mestu: Pošto sukob ne može da se razreši, najbolje je povući se i prepustiti sudbini. Mirna istrajnost na pravom putu donosi sreću. Možda se nadate da ćete popraviti svoj položaj ulazeći u SUKOB sa nekim ili nečim slabijim. Činjenica je pak, da ovakve strategije ne donose unutrašnje zadovoljstvo. Povratak na dostojanstveno ponašanje, nalaženje oslonca u sopstvenoj riznici unutarnjih vrednosti, kao i spokojno prihvatanje sudbine, doprineće vašem miru i sreti.

9 na petom mestu: Razrešenje sukoba pred pravim sudijom. Sreća. Obrazložite svoj SUKOB pred nekim moćnim i pravednim autoritetom. Ako ste u pravu, situacija će se razrešiti sretno i uspešno.

9 na vrhu: Ako bi mu dodelili oznake najviše časti, bio bi primoran da ih skine tri puta u toku jednog dana. Ako sada uletite u jak sukob s nekim, postoji mogućnost da iz njega izađete kao pobednik. Medutim, morate ubuduće računati sa neprekidnim takmičenjem. Stalno će vaš položaj biti preispitivan. Ovakve pobede su na kraju besmislene.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM