Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 58 Tui Radost, sreća

9 na dnu: Skladna radost. Sreća. Jedino sigurnost u ispravnost svog povoda vodi u sreću. Sa takvim držanjem se ne morate oslanjati na spoljašnje okolnosti da biste ostvarili sreću.

9 na drugom mestu: Iskrena radost. Sreća. Kajanje nestaje. Ukoliko vam je ponašanje časno i principijelno, nećete pasti u iskušenje da vas zavedu zabave koje ne zavređuju vašu pažnju. Tako ćete se osloboditi kajanja – kajanja koje proističe od bacanja biserja pred publiku.

6 na trećem mestu: Spoljašnja radost. Nesreća. U prekomernom predavanju spoljašnjim zadovoljstvima i razonodama, može se pronaći samo trenutno ispunjenje. Prepuštanje uspavljujučim zabavama sasvim sigurno donosi nesreću. Veliku sreću doživljava onaj ko nalazi ispunjenje u sebi samom.

9 na četvrtom mestu: Onaj ko proračunava radost nije miran. Opsedaju ga razne bolesti, ali na kraju ipak dolazi radost. Neodlučni ste kada birate između superiornih i inferiornih zadovoljstava. Prepoznajući grešku u sebi, moći ćete da izberete viši i konstruktivniji vid zadovoljstva, i tako ostvarite veliku sreću. Odlučite se!

9 na petom mestu: Verovanje u nepostojane stvari vodi u nevolju. Premišljate da li da sklopite savez sa nekim ili nečim nečasnim. Ovakva veza bila bi opasna, jer bi vas uvukla u pogibeljne okolnosti. Napravite pravi izbor i zaštitićete sebe.

6 na vrhu: Zavodnička radost. Potpuno ste se zaneli spoljašnjim okolnostima. Vaš osećaj zadovoljstva ne izvire iz duha, nego iz zadovoljstava koje pruža spoljašnji svet čula. Stoga ste prepušteni slučaju i drugi uplivišu na vašu sudbinu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM