Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 56 Lu Izolacija

6 na dnu: Ako se putnik bavi nevažnim stvarima, donosi sebi nesreću. Ne ponižavajte se. Ne obraćajte pažnju na trivijalnosti. Tako nećete dobiti propusnicu za ulazak u neku grupu ili okolnost. Samounižavanjem možete jedino izazvati podsmeh.

6 na drugom mestu: Putnik stiže u krčmu. Njegova imovina još je uvek na sigurnom mestu. Mladi poslužitelj iskazuje mu svoju vernost. Samopouzdanim držanjem i samoobuzdavanjem privući ćete pomoć od vaše nove sredine. Težina vaših načela stvara tu privlačnu gravitacionu silu. Neko se sprema da vam pruži pomoć.

9 na trećem mestu: Putnikova krčma gori i on gubi vernost mladog poslužitelja. Istrajnost vodi u nevolju. U položaju u kome se sada nalazite je uvredljivo i neodgovorno ponašanje velika greška. U opasnosti ste da izgubite sigurnost koju imate, uplićući se u stvari koje vas se ne tiču. Oni koji su vam do tada bili odani onda će se povući, ostavljajući vas u kritičnom stanju.

9 na četvrtom mestu: Putnik stiže do odmorišta. On dobija svoju imovinu i sekiru. Ali, u njegovom srcu nema radosti. Stalno ste na putu, neprekidno svesni da još niste stigli na odredište. Ovakvo stanje svesti izaziva nelagodu – s jedne strane, znate da morate da nastavite dalje, a sa druge usrdno težite da zaštitite i očuvate ono što ste već postigli.

6 na petom mestu: On pogađa fazana prvom strelom. Na kraju dobija pohvale i napreduje na poslu. Možda ćete biti prinuđeni da pustite korene u nekoj stranoj zemlji. Budite obazrivi. Skromnost i velikodušnost na samom početku biće kasnije nagrađeni prihvatanjem i priznanjem. Predskazuje se uspeh.

9 na vrhu: Ptica spaljuje svoje gnezdo, Putnik se prvo smeje, ali posle tuguje i plače. Usled nemarnosti izgubila se krava. Nesreća. Izgubljeni u nepoznatim i čudnim okolnostima, zaokupljeni detaljima koji nemaju ama baš nikakve veze sa vašim načelima, zaboravili ste na svoj prvobitni cilj. Nesreća.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM