Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 55 Feng Izobilje

9 na dnu: On susreće princa istog ranga. Deset dana provode zajedno. Nema greške. Napredovanje donosi priznanje. Možete očekivati priliv energije i entuzijazma ako se udružite s nekim čiji je cilj sličan vašem. Nije greška nastaviti sa tim odnosom, sve dok ne dovršite svoj projekat.

6 na drugom mestu: Prepreka je toliko velika da se Severnjača može videti u podne. Napredovanje donosi sumnjičavost i nevericu. Poverenje se, međutim, ipak uspostavlja. Sreća. Nemate uticaja na predmet svog pitanja. Nalazite se pred preprekama koje niste sami uzrokovali. Ako okušate nagli proboj, izazvaćete zavist i sumnju. Mogućnost sretnog ishoda javlja se samo kroz postojanu iskrenost i istinoljubivost. Tako će vam se položaj popraviti.

9 na trećem mestu: Kiša je tako gusta da se usred dana na nebu vide zvezde. On lomi desnu ruku – nema greške. Nemerodavnost je u svom ZENITU. Budite strpljivi.

9 na četvrtom mestu: Prepreka je toliko velika da se Severnjača može videti u podne. On susreće princa istog ranga. Sreća. Mada je vaš položaj daleko od idealnog, konačno ćete stupiti u dodir s pravim načelima uz čiju pomoć ćete postići svoj cilj. Entuzijazam udružen sa mudrim odlukama vodi do sreće.

6 na petom mestu: Pojavljuju se ljudi sa izvrsnim sposobnostima. Stiču se blagodeti i slava. Sreća. Budite otvoreni na tuda mišljenja. Potražite savet od najstručnijih osoba koje poznajete. Ovakva skromnost donosi neočekivanu sreću.

6 na vrhu: Obilje u njegovom domu kao zid oko kuće. On viri kroz kapiju, ali nikoga ne vidi tri godine. Nesreća. Postali ste tašti zbog preobilja! Vaša želja da zadržite svoje bogatstvo izolovala vas je od ljudi. Izgubili ste korak s vremenom i dodir sa bližnjima. Tako ste već izgubili svoje najveće blago.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM