Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 52. Gen Planina, Mirovanje

6 na dnu: Mirovanje nožnih prstiju – nema greške. Nepokolebljiva istrajnost na pravom putu donosi dobitak. Kada unutrašnji mir prožme sve aspekte vašeg života, a ne samo ovu situaciju, vi ćete dokučiti pravi smisao stvari. Iz toga proizilazi velika sreća. Pošto je ovo tek početak situacije, vi vidite stvari onakve kakve jesu. Vaši motivi i interesi još uvek su nesebični. Nastavite sa ovakvim objektivnim stavom i napredovaćete.

6 na drugom mestu: Mirovanje listova (na nogama). On ne može da pomogne onome koga sledi i srce mu je prepuno tuge. Previše su vas su povukli događaji koje ste pokrenuli. Hteli biste da zastanete i ponovo promislite o svemu, ali bujica se ne da zaustaviti. A takvo stanje donosi nezadovoljstvo.

9 na trećem mestu: Mirovanje bedara i učvršćivanje kičme. Nevolja mu guši srce. Ako pokušate silom da nametnete mirovanje nepostojanim i nemirnim željama, samo ćete ostvariti dubok unutrašnji konflikt i kajaćete se. To može da bude opasno. Pokušajte da se staložite kroz relaksaciju i MEDITACIJU.

6 na četvrtom mestu: Mirovanje trupa – nema greške. Majstorski vladate svojim okvirima svesti. Samo treba da prevaziđete impulse svog ega da bi postigli ideal MEDITACIJE.

6 na petom mestu: Mirovanje vilica. Kada su reči ispravne, kajanje nestaje. Jednom kada se budete uravnotežili, biraćete svoje reči pažljivije, i izbegavati brzoplete i nepromišljene komentare. Onda vas više neće pratiti osećaj krivice.

9 na vrhu: Plemenito mirovanje – sreća.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM