Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 49 Ko Revolucija

9 na dnu: Sputan žutom volujskom kožom. Obuzdajte se. Vi zapravo ne znate da li je vreme prikladno za delanje. Sačekajte dok se ne uverite. Malo umerenosti učiniće sada ogromno dobro, a preuranjena akcija bi donela nevolje.

6 na drugom mestu: Promenu treba započeti u pravom trenutku. Napredovanje će tada doneti sreću bez greške. Stigli ste do tačke kada je promena i nužna i pravovremena. Da bi se ona ostvarila, potrebno je imati živu viziju o konačnom ishodu i potpunu predanost. Pomoću jednog pravilnog unutrašnjeg stava, postići ćete uspeh. Imaćete i podršku drugih.

9 na trećem mestu: Napredovanje donosi nesreću, a upornost vodi u nevolju. Kada se o promeni tri puta razgovara, dela se s poverenjem. Ne srljajte u promenu. To će vas izložiti opasnostima. Medutim, isto tako, ako oklevate ili zanemarujete nužnost promene, privući ćete nesrećne okolnosti. Najbolje je da vam otvorenost i samokontrola posluže kao putokaz. Kada potreba za PROMENOM postane sasvim očigledna, i kada budete temeljno upoznati sa njenim efektima, tek onda možete nastaviti.

9 na četvrtom mestu: Kajanje nestaje, poverenje se ustaljuje. Promena u vladi donosi sreću. Na domaku ste radikalne promene. Ako se nalazite na pravom položaju i imate poštene namere, i ako ste spremni da preuzmete odgovornost za novonastalu situaciju, tada ćete doživeti veliku sreću.

9 na petom mestu: Veliki čovek menja kao tigar? On uliva toliko poverenja da mu proročanstva nisu potrebna. Ako bacite pogled oko vas, videćete da su vaše akcije spontano podržane od drugih. Na pravom ste putu da unesete veliku promenu u situaciju. Oslonite se na intuiciju.

6 na vrhu: Pravi čovek menja kao leopard. Običan čovek menja samo izraz lica. Napredovanje donosi nesreću. Istrajnost donosi sreću onima koji ostanu na mestu. Osnovni cilj je postignut i sada je potrebno srediti detalje. Mada ograničenja postoje, nije potrebno u potrazi za savršenstvom, remetiti sklad. Budite zadovoljni sa onim što sada imate, i unesite stabilnost u svoj život.

*18 Žuto je simbol sredine, govedo je simbol pokornosti. Iako naslućujemo potrebu za promenom, moramo da se sputavamo dok ne dođe pravi trenutak (kako, uostalom, podučava tekst za drugu liniju).

*19 Tigar i leopard nisu ovde simboli snage. Promene koje veliki čovek izvrši su svetle i jasne kao pruge na tigrovoj koži. Promene koje su delo pravog čoveka predstavljaju razradu detalja: otuda slika leoparda čija koža je pokrivena sitnijim, ali podjednako jasnim pegama.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM