Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 48 Ching Bunar

6 na dnu: Blatnjava voda na dnu bunara nije za piće. Čak ni životinje ne piju iz starog bunara. Previše se oslanjate na sopstvene ideje i opažanja i zato ne možete mnogo da ponudite drugima u pogledu podrške. A, kada nema razmene sa drugima, postajete otuđeni i bivate zaboravljeni.

9 na drugom mestu: Ribe iskaču iz bunara. Vedro je zarđalo i propušta. Pošto ne plasirate svoje sposobnosti i talente na način vredan uloženog vremena, prolazite svetom neprimečeni. Pošto niste u stanju da odgovorite zahtevima vremena, vaši se talenti rasipaju. Jednom kada to postane važno, nećete moći da ispunite svoju funkciju.

9 na trećem mestu: Bunar je očišćen. Niko, avaj, ne pije iz njega, iako mu je voda dobra za piće. Mudar kralj omogućava ljudima da učestvuju u njegovoj sreći.

Možda previđate neku šansu koja vam se pruža ili vas, i vaše talente, previđaju drugi. To je vrlo nesrećno. Da su vaše sposobnosti na vreme uočene, i vi i svi ljudi oko vas bi od toga imali koristi.

6 na četvrtom mestu: Bunar se ozidava – nema greške. Došlo je vreme da se povučete i reorganizujete svoj život, ili ponovo procenite svoje ciljeve. Ovo znači da trenutno ne možete preuzeti aktivnu ulogu u životu drugih. Međutim kasnije rete biti ponovo u stanju da se na taj način aktivirate.

9 na petom mestu: Voda pritiče u bunar iz hladnog izvora, sa kojeg svi mogu da piju. Vi u sebi nosite veliki potencijal za duboke uvide i mudrost. Ovaj dar je znak izuzetnog vođe. Ovakve sposobnosti i uvide morate, međutim, primeniti na dnevni život, da bi uspešno nastavili svoj razvoj.

6 na vrhu: Bunar nije sakriven, konopac je nadohvat ruke – poverenje i najviša sreća. Sada možete doživeti izuzetnu punoču i ostvarenje ako se posvetite savetovanju drugih. Tako će vaš život postati uzvišeno srećan.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM