Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 47 K’un Poteškoća

6 na dnu: On sedi u nevolji ispod sasušenog drveta, potom odlazi u tamnu dolinu. Tri godine nikoga ne susreće. U opasnosti ste da upadnete u klopku nesrećnih okolnosti. Obeshrabreni ste. Obeshrabrenost će usloviti poraz ukoliko odmah ne prekinete s tim.

9 na drugom mestu: U nevolji dok jede i pije. Pojavljuje se čovek sa crvenim nakolenicama.’? Korisno je ponuditi iskrene žrtve. Napredovanje donosi nesreću. Nema greške. TEŠKOĆA proističe iz osećanja prezasićenosti. Previše se olako prepuštate zadovoljstvima. Pokušajte da se predate nečem smislenijem. Alutristička dela će vam doneti olakšanje.

6 na trećem mestu: U nevolji kao da je pritisnut kamenom. Nema ništa osim čičkova i trnja. Ulazi u kuću i ne nalazi svoju ženu. Nesreća. Bezrazložno ste stavili sebe u potlačen položaj. Izgradili ste poverenje u stvari koje vam nisu od koristi. Zanemarujete svoje osnovne potrebe, mada to očigledno donosi lošu sreću.

9 na četvrtom mestu: Lagani dolazak. Nevolja u zlatnim kočijama. Sramota, ali ne za dugo. Vaš položaj otežava vaš napredak. Mada vam namere nisu loše, ipak vas iskušenja skreću s puta. To je pomalo sramotno, ali ćete postići svoj cilj.

9n a petom mestu: Odsecaju mu nos i stopala. Nevolja potiče od čoveka sa crvenim nakolenicama. Radost polako dolazi. Korisno je ponuditi žrtvu. Vaša sredina ograničava protok informacija. Birokratija stoji na putu napretka. Pomoć biva uskraćena onima kojima je potrebna. Sve što možete da učinite je da zadržite smirenost dok stvari ne krenu na bolje.

6 na vrhu: Upetljan u puzavicu, on nesigurno tetura i govori: “Kretanje donosi kajanje”. Pošto oseća kajanje, napredovanje će doneti sreću. Ne dopustite da na osnovu teškoća koje ste doživeli u neposrednoj prošlosti, stvorite predrasude o budućnosti. Ako postanete cinični ili nekritični, izgubljeni ste. Poboljšajte svoj stav i situacija će napredovati. Sreća.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM