Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 46 Sheng Uspon

6 na dnu: Siguran uspon – velika sreća. Mada vaš položaj nije visok, vi ste prirodno usklađeni sa svojim nadređenima. USPON ili unapređenje mogući su kroz istrajan i marljiv rad. Tako ćete nadređene uveriti u svoje sposobnosti. Sreća.

9 na drugom mestu: Kada je čovek iskren, čak je i mala žrtva prihvatljiva. Nema greške. Svoj cilj ćete postići iako raspolažete samo skromnim resursima. Osobe na položajima će pozdraviti vašu iskrenost, bez obzira što ne ispunjavate njihove standarde.

9 na trećem mestu: Uspon kao u prazan grad. Sada možete napredovati sa savršenom lakoćom možda previše lako. Ovo naglo ukidanje ograničenja može da izazove sumnje i nesigurnost. Oprez nije naodmet, ukoliko ne koči napredak.

6 na četvrtom mestu: Kralj prinosi žrtvu na planini Či – sreća bez greške. Vaš progres je ubrzan. Moguće je da se vaše ambicije sada ostvare. Držite se svojih načela i tradicije.

6 na petom mestu: Istrajnost na pravom putu donosi sreću, ali uspon se obavlja korak po korak. Vaša je sudbina da dosegnete svoje ciljeve postojanim metodima, korak po korak. Nemojte dozvoliti da vas opiju visine uspeha. Nastavite sa temeljitošću koja vam je i donela sreću.

6 na vrhu: Uspon po mraku traži nepokolebljivu istrajnost. USPON bez neprekidnog preispitivanja i procene može lako da se pretvori u slepi impuls. Samo najopreznije i najkontrolisanije ponašanje spasiće vas od nesreće!

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM