Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 41 Sun Minimiziranje

9 na dnu: Neće pogrešiti onaj ko brzo ode posle obavljenog posla, ali prvo treba da se zapita koliki može da bude gubitak. Kada se nađete u položaju da pomognete drugima ili da vama neko pruži pomoć, vodite računa da ne preterate u davanju ili primanju. Preveliko davanje ili uzimanje može da rezultira neravnotežom. Razmislite dobro o tome pre nego što učinite prvi korak.

9 na drugom mestu: Istrainost na pravom putu donosi nagradu. Novi poduhvati donose nesreću. On doprinosi drugima, a sam ne gubi. Kada pomažete drugima, pazite da ne izgubite svoje dostojanstvo. Ako priroda zadatka umanjuje vašu snagu ili kompromituje vaša načela, ili ako morate da žrtvujete svoju ličnost da bi zadovoljili nadređenog, onda se ponašate sramotno. Samo dela koja ne unižavaju vaše Sopstvo su vredna napora.

6 na trećem mestu: Ako trojica pođu zajedno, jedan će se izgubiti. Ako jedan pođe sam, naći će saputnika. Najprisnije veze su sada moguće samo između dvoje ljudi. Trouglovi rađaju ljubomoru i nepoverenje i na kraju se rasturaju. Onaj ko ostane sam, potražiće prijatelja. Vreme je za uspostavljanje nove ravnoteže.

6 na četvrtom mestu: Kada čovek izgubi svoje mane, drugi rado dolaze da mu pomognu. Nema greške. Ako sada prepoznate svoje nedostatke i loše navike i učinite ozbiljan pokušaj da ih uklonite, pristupiće vam prijatelji i pomagači. Skromnost s vaše strane sada otvara vrata plemenitim odnosima i zadovoljstvu.

6 na petom mestu: On dobija dvadeset kornjačinih oklopa koje ne može da odbije. Najviša sreća. Vi ste izabranik sudbine. Ništa vam ne stoji na putu. Nevidljive više sile su vas dovele u ovu situaciju. Ne plašite se ničeg. Sreća.

9 na vrhu: Dobitak koji ne znači gubitak drugima – nema greške. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Povoljno je imati određeni cilj. On stiče sledbenike, ali gubi porodicu. Svojim ciljevima obuhvatite šire i univerzalnije težnje. Vremenom ćete steći podršku ljudi. Kroz svoje uspehe ćete dospeti u centar pažnje. Prihvatite nov društveni položaj i odgovornost – to će doneti korist mnogima.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK