Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 39 Chien Prepreka

6 na dnu: Kretanje vodi do prepreke. Mirovanje donosi pohvale. Ne pokušavajte da uklonite prepreku na svom putu. Povucite se i sačekajte da nevolja prode. Znaćete da je došao pravi trenutak za akciju onda kada se napredovanje bude glatko odvijalo.

6 na drugom mestu: Kraljev ministar susreće prepreku za preprekom, ali to nije njegova greška. Bilo to vama jasno ili ne, kada služite nekom većem cilju, obavezni”ste da se po svaku cenu susretnete sa PREPREKAMA Mada nije preporučljivo u običnim stvarima, to je dobro u izuzetnim prilikama. Krivica prestaje.

9 na trećem mestu: Kretanje vodi do prepreke. Treba se vratiti. Ako zanemarite svoje trenutne potrebe da biste se uhvatili u koštac sa nekom spoljašnjom preprekom, u opasnosti ste da ugrozite sigurnost svojih bližnjih i možda čak podrijete temelj vašeg života. Bilo bi dobro da se vratite u svoje središte i nanovo razmotrite svoj položaj.

6 na četvrtom mestu: Kretanje vodi do prepreke. Povratak donosi korisno jedinstvo. Da biste prihvatili izazov i slomili PREPREKE sa kojima ste suočeni, morate se osloniti na nekoga ko vam može pomoći. Neophodno je zajedničko delanje uz pomoć druge osobe ili neke organizacije. Usamljeni manevri doživeli bi siguran poraz. Uzdržite se od pojedinačnog istupa.

9 na petom mestu: Prijatelji dolaze kada su prepreke najveće. Čak će i u najbeznadežnijim bitkama vaša duhovna snaga privući pomagače. Ta saradnja će učiniti da vam poduhvati budu uspešni. PREPREKE će popustiti.

6 na vrhu: Kretanje vodi do prepreke. Mirovanje donosi veliku sreću. Korisno je videti velikog čoveka. Iako vam se čini da možete da izbegnete gužvu oko vas i usredsredite se na svoje poslove, nećete biti u stanju da učinite tako. Svakako ćete biti uvučeni u borbu. Ugledajte se na puteve mudrih. To će svima doneti sreću.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM