Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 34 Ta Chuang Moć

9 na dnu: Moć u nožnim prstima. Napredovanje donosi nesreću. To je sigurno. Mada imate snage, nastavljanje sa planovima bilo bi pogrešno. Nemojte forsirati stvari jer niste u povoljnom položaju da ih uspešno završite.

9 na drugom mestu:Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Skromnost je sada ključ za trajni uspeh. Ne dozvolite sebi da postanete previše sigurni u sebe pošto ste naišli na tako malo otpora. Koristite pažljivo svoju snagu.

9 na trećem mestu: Običan čovek koristi moć tamo gde se pravi čovek suzdržava. Istrajnost može da izazove ozbiljne posledice. Jarac nasrće na ogradu u koju mu se rogovi zapliću. Samo se nevaspitani ljudi šepure svojom snagom i razmetljivo je demonstriraju. To nosi za sobom mnoštvo nepotrebnih zapleta i konačno, opasnost. Ne istrajavajte u takvom ponašanju. Prikrivena snaga u ovom trenutku ostavlja najveći utisak.

9 na četvrtom mestu: Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Kajanje nestaje. Ograda se raspada i on više nije sputan. Velika moć počiva u osovini kola. Kada radite na ostvarenju svog cilja bez naročitog razmetanja snagom, postižete izuzetan efekat. Smetnje bivaju uklonjene, a energija ostaje sačuvana. Sreća.

6 na petom mestu: On olako žrtvuje jarca – nema kajanja. Sada treba da napustite jedan tvrdoglav stav pun predrasuda. Nije više potrebno dokazivati bilo šta. Napredovanje se odvija s lakoćom; velika snaga nije ni potrebna.

6 na vrhu: Jarac nasrće na ogradu i ne može da se pomeri ni napred ni nazad. Ništa ne uspeva. Ipak, teškoće su samo nagoveštaj sreće. Tako ste daleko otišli u svojim željama da se sada nalazite u čorsokaku. Ono što pokušavate samo još više pogoršava situaciju. Nemogućnost ostvarenja će vas na kraju naterati da se saberete. Onda će se čitava stvar rešiti sama po sebi.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM