Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 33 Tun Povlačenje

6 na dnu: Povlačenje na najdalje mesto – nevolja. U takvo vreme ne treba tražiti nikakav cilj. Vaš položaj je vrlo blizu neprijateljevom. Bilo bi dobro da ste se POVUKLI ranije. Sada ne preduzimajte nikakvu akciju, jer bi ova samo privukla opasnost.

6 na drugom mestu: Pričvrstio se remenima od žute volujske kože i niko ne može da ga odvoji. Nedostaje vam snage da izvršite potpuno povlačenje, Ako vas ne napusti čvrsta želja za POVLAČENJEM ili se, pak, udružite sa nekim ko bi vas vodio, uspećete.

9 na trećem mestu: Povlačenje pod pritiskom donosi boleštine i nevolje. Sreća za one koji podržavaju sluge i služavke. Pošto POVLAČENJE nije bilo moguće, sada se nalazite u centru jedne problematične situacije. Okružuju vas neprilične osobe i ideje. Oni vas naizgled štite od daljih nedaća ali, sputani njima, ne možete postići ništa značajno.

9 na četvrtom mestu: Voljno povlačenje – sreća za pravog čoveka, nesreća za običnog. Ako prepoznate pravi trenutak za POVLAČENJE, budite načisto da to činite sa pravilnim stavom, drugim rečima, voljno. Na taj način ćete se bez problema prilagoditi novim uslovima i tako ćete napredovati. Oni koji nisu sredili svoja osećanja đoživeće veliku patnju.

9 na petom mestu: Povlačenje vredno hvale. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Izršite jedno nepokolebljivo, ali uglađeno POVLAČENJE. Nemojte u vezi s vašom odlukom, ulaziti u beznačajne rasprave i razmatranja. Istrajno povlačenje će doneti sreću.

9 na vrhu: Vedro povlačenje. Sve je povoljno. Dovoljno ste izvan situacije da biste mogli da izvršite POVLAČENJE bez krivice i sumnje. Smeši vam se velika sreta. Uspečete i postići zavidan uspeh.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK