Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 32 Hieng Izdržljivost

6 na dnu: On žuri sebi da osigura dugotrajnost. Takva odlučnost donosi nesreću. Ništa ne uspeva. Ne pokušavajte da odjednom usvojite neki nov metod ili sistem. Stil života ne može se preko noći menjati. Ne postoji prečica do reforme. Stvari se dugo kultivišu i razvijaju da bi donele željene rezultate.

9 na drugom mestu: Kajanje nestaje. Upotrebite samo onoliko postojane snage koliko je potrebno. Previše energije, ili premalo, izazvaće haos. Izbegavajte ekstremne akcije.

9 na trećem mestu: Nepostojan u svojim vrlinama, on pada u nemilost. Ako tako nastavi, kajaće se. Vaše su reakcije i raspoloženja na spoljne okolnosti nepredvidive kao i nestalne okolnosti koje ih uzrokuju. Ovakva nepostojanost u Sopstvu izaziva kajanje. I tako se začinje kolo problema. Usredsredite se.

9 na četvrtom mestu: Polje bez divljači. Proverite da li su vam ciljevi realni. Ako pokušavate nemoguće, bez obzira koliko usrdno želeli, nećete postići apsolutno ništa. Možda bi trebalo da ponovo preispitate svoje želje.

6 na petom mestu: Postojana istrajnost donosi sreću ženama, ali je štetna za muškarce. Kada težite zemaljskim stvarima, primenite zemaljske metode. Kada su vam ciljevi uzvišeni i ambiciozni, metodi treba da su inventivni i smeli. Naučite se da primenjujete odgovarajući postupak za željeni efekat.

6 na vrhu: Trajna uznemirenost – nesreća. Ako svoje poslove obavljate u neprestanoj napetosti, uskoro ćete pokleknuti. Dalo bi se više ostvariti kroz mirno i staloženo ponašanje. Pokušajte da razumete svoj položaj i prilagodite mu se, pre nego što za sebe stvorite ozbiljne probleme.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM