Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 31 Hsien, Privlačenje

6 na dnu: Podsticaj u nožnom palcu. Nešto visi u vazduhu. Možda početak novog privlačenja ili neka ideje koja se tek sada razbistrila. Šta god da je, od malog je značaja, pošto još mnogo toga mora da se učini da bi se stvar sprovela u realnost.

6 na drugom mestu: Podsticaj u listovima – nesreća. Sreća za one koji ostanu na mestu. Osečate poriv da učinite prvi korak, da preduzmete neku akciju, mada u stvari ne znate šta radite. To pomalo liči na hodanje u snu. Izbegavajte akciju sve dok ne uvidite šta se dešava. U suprotnom vam preti opasnost da zapadnete u teškoće.

9 na trećem mestu: Podsticaj u butinama. On se toliko pribija uz ženu, da će to uskoro postati sramotno. Vi sada morate uspostaviti kontrolu nad sobom. Nemojte vrludati tamo-amo vodjeni impulsom da kontrolišete druge, niti se prepuštati mnogobrojnim ćefovima. Jer, na kraju ćete se kajati zbog ovakvih bezobzirnih postupaka. Postavite sebi nekoliko ograničenja i delajte u njihovim okvirima sve dok ne razvijete odredjenu samokontrolu.

9 na četvrtom mestu: Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Kajanje nestaje. Kada je neko pun neodlučnih misli, slede ga samo prijatelji i najbliži sledbenici. U vama se pojavila jaka želja da utičete na neku osobu ili situaciju. Nemojte kalkulisati ili manipulisati. Umesto toga, podjite jednim posrednim putem, pokazujući snagu svojih ubedenja kroz ono što radite. Svoj cilj ćete postići kroz postojanost.

9 na petom mestu: Podsticaj u leđima – nema kajanja. Udubite se u sebe i utvrdite kakav je vaš stvarni uticaj na spoljašnje okolnosti. Ljudi sa dubokom unutrašnjom rešenošću mogu mnogo toga da postignu. Oni sa slabijom voljom ne mogu izvršiti značajniji uticaj.

6 na vrhu: Podsticaj u vilicama i jeziku. Reči su samo reči. Ideje koje se ne sprovedu u delo malo znače. Šta ćete učiniti?

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM