Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 30 Li Vatra

9 na dnu: Prilazeći nesigurnim koracima ukazuje im poštovanje nema greške. Kada prvi put stupite novom stazom, preplavljeni ste utiscima. Možete izbeći pometnju tako što ćete stalno pred očima imati svoj cilj. Na kraju krajeva, tešite se time da ste kao početnik uvek pomalo izvan situacije.

6 na drugom mestu: Žuta sunčeva svetlost – najviša sreća. Jedan razuman i uzdržan pristup doneće vam najveću moguću sreću. Upamtite, ne prepuštajte se ekstremima, ni u mislima ni udelanju.

9 na trećem mestu: U svetlosti zalazećeg sunca mladići ne udaraju u bubnjeve i ne pevaju. Stari sažaljivo uzdišu – nesreća. Sada treba prihvatiti sudbinu kakva jeste. Prepustiti se potpuno trenutnoj sreći je isto tako loše kao i tugovati za minulim vremenima. Takva skretanja misli i osećanja vode u gubljenje unutrašnje slobode. Nesreća.

9 na četvrtom mestu: Kako je iznenada naišlo! A s kakvom je tek vatrenom brzinom umrlo i bilo odbačeno! Vaša preterano gorljiva nastojanja će rasuti vašu energiju i potrošiti je. Ništa se neće ostvariti.

6 na petom mestu: Lije suze, uzdiše i tuguje. Sreća. Događa se dramatična promena u osećanjima. Ovakva velika promena često je praćena dubokom tugom. Ali posle tuge uslediče sreća, pošto promena donosi bolje dane za sve.

9 na vrhu: Kralj odlazi u borbu protiv buntovnika. Posle pobede pogubio je vođu, ali ne kažnjava njegovesledbenike. Nema greške. Na vama je da prodrete u suštinu problema i tako ga otklonite. Ipak, ne budite zlopamtilo u odnosu na one koji zavedeni na pogrešno mišljenje. Jednom kada se otkloni osnovni problem, zavladaće red. (Obratite pažnju: ova linija se može odnositi i na neku lošu naviku ili karakternu slabost).

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM