Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 29 K’an Voda

6 na dnu: Ponor nad ponorom. U jednom od njih on upada u pukotinu. Nesreća. Navikli ste se na zle uticaje i više se ne borite protiv njih. Ovo bi mogla da bude posledica nekog nedostatka u ličnosti. U svakom Slučaju, izgubili ste se. Što više toga preduzimate, to ste dalje od rešenja. Pokušajte ponovo drugi put.

9 na drugom mestu: Opasnost vreba u ponoru. Uspeh samo u malim stvarima. OPASNOST je ogromna i ne možete je ukloniti jednim jedinim potezom. Mali, neprekidni napori da se ostane za krmom u moru teškoća, za sada su jedino moguće rešenje.

6 na trećem mestu: Napred-nazad: ponor nad ponorom. Opasnost. On upada u pukotinu. Najbolje je ne delati. Okruženi ste opasnošću, ali to još ne razumete. Akcija u bilo kom pravcu bi još više pogoršala stvari. Držeći se svojih principa, sačekajte da se rešenje samo ukaže.

6 na četvrtom mestu: Krčag s vinom, kotarica od bambusa sa pirinčem, zemljane činije. Sve mu je to pruženo kroz rupu (u steni). U tome nema greške. Rešavanju problema pristupite jednostavno i direktno. Trudite se da na stvari gledate bistra uma. Ne opterećujte svoje delanje beskorisnom pozom, jer će to samo da zamrsi situaciju.

9 na petom mestu: Ponor se nije prepunio. Voda se smiruje. Nema greške. Uložite samo toliko napora da uklonite probleme. Preterano ambiciozne osobe, u svojim pokušajima da urade više nego što treba, stvoriće za sebe dalje teškoće. Predskazuje se da će OPASNOST proći sama od sebe.

6 na vrhu: Vezan debelim konopcem i zatočen usred trnja, tri godine ne uspeva da pronađe put. Nesreća. Nijedno rešenje nije bilo prikladno i napori nisu urodili plodom. Put koji vodi izvan OPASNOSTI je blokiran. Predstoji vam dug period nereda. Sve što možete da učinite jeste da čekate.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM