Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 27 I Hrana, Vilice

9 na dnu: Pustio si svetu kornjaču i gledaš me razjapljenih vilica nesreća. Do te mere ste aktivno zaokupljeni prosperitetom drugih, da gubite kontrolu nad sopstvenom sudbinom. Takvo ponašanje je za osudu i uslediće nesreća.

6 na drugom mestu: Ishrana na planinskom vrhu. On skreće s puta da bi se prehranio u brdima – nesreća. Mada ste sami sposobni da pravilno ishranjujete sebe u ovoj situaciji, oslanjate se na neodgovarajuće metode ili osobe. Ako se ovo nastavi, sloboda će vam biti ugrožena i dospećete u nezdravo stanje. Uslediće teškoće.

6 na trećem mestu: Odlučno odustajanje od ishrane – nesreća. Istrajnost donosi nesreću. Deset godina ne treba delati. Ništa ne uspeva. Uvek ostajete gladni jer ste previše zaokupljeni traženjem hrane na pogrešnim mestima. Čineći to, vi okrećete leđa onima koji bi mogli da vam pomognu i zato ne postižete ništa. Ovo je ekscentrično i opasno ponašanje.

6 na četvrtom mestu: Ishrana na planinskom vrhu – sreća. On gleda oko sebe kao tigar koji se prikrada plenu. Nema greške. Vaša želja da hranite druge biće ispunjena. Vi se nalazite na uticajnom položaju sa koga možete da pružite takvu podršku, mada ćete morati da angažujete i pomagače. Potražite pomoć umešnih ljudi. Tako nećete pogrešiti.

6 na petom mestu: Uobičajeni putevi su napušteni. Istrajnost donosi sreću onima koji ostanu na mestu. Ne srne se prelaziti velika voda. Mada ste svesni svoje potrebe da hranite druge i utičete na njih, nemate dovoljno snage da to radite sami. Ne budite direktni i prepustite se vodstvu nekog ko je snažniji od vas. Ne pokušavajte ništa sami!

9 na vrhu: Izvor ishrane. Svest o opasnosti donosi sreću. Povoljno je preći veliku vodu. Osoba na ovom položaju ima visoko razvijenu svest o tome šta je potrebno za pravilno vaspitavanje i hranjenje drugih. Odgovorno preuzimanje tog zadatka, sa svešću o svim mogućim posledicama, doneće sreću mnogima.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM