Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 26 Ta Ch’u Moć Velikog

9 na dnu: Nevolja preti. Mudar čovek prestaje da radi. Sve prepreke su sada uklonjene. POTENCIJALNA SNAGA može da posluži za postizanje velikih dela značajnih za svet. Uskladite se sa taom i postići ćete neviđen uspeh.

9 na drugom mestu: Slomljena osovina. Javio se zastoj u napredovanju. Sputavaju vas snage koje su van vašeg domašaja. Ostanite gde ste i čuvajte zalihe svoje POTENCIJALNE SNAGE. Budite zadovoljni sa sadašnjom situacijom. U njoj ne bi trebalo da bude sukoba.

9 na trećem mestu: Dobar konj u galopu. Istrajnost pod teškoćama donosi dobit. Najbolje je ceo dan uvežbavati odbrambene mere.
Povoljno je imati neki cilj. Put će vam se otvoriti i napredovaćete bez zastoja. Ostali će udružiti snage sa vama. Bez obzira na to, morate stalno imati na umu svoje lične ciljeve. Ostanite oprezni.

6 na četvrtom mestu: Jaram za mladog vola – najviša sreća. Ono što vas je do sada naizgled sputavalo, u stvari je nevidljivo doprinelo vašem razvoju. Niste rasipali svoje snage u preranom napredovanju, sačuvali ste ogromnu rezervu POTENCIJALNE SNAGE. Sreća.

6 na petom mestu: Zubi uštrojenog vepra – sreća. Nekontrolisana ogromna snaga može se obuzdati i usmeriti tako što će joj se onemogućiti kontakt sa njenim izvorima. Ovakav indirektan pristup je mnogo bolji od direktnog sučeljavanja. Sreća.

9 na vrhu: U skladu sa putem neba. Uspeh. Sve prepreke su sada uklonjene. POTENCIJALNA SNAGA može da posluži za postizanje velikih dela značajnih za svet. Uskladite se sa taom i postići ćete neviđen uspeh.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM