Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 24 Fu Povratak

LINIJA NA VRHU
Na početku ciklusa niste iskoristili priliku da izvršite promenu na bolje. To je zaista nesrećno, jer ste na vreme uočili potrebu za promenom. Medutim, tvrdoglavo Ste se držali nekonstruktivnih stavova. Sada morate da sačekate da se čitav krug obrne pre nego što vam bude data sledeća šansa za promenu.

DRUGA LINIJA
Mnogo je lakše učiniti pravu stvar ako se nalazite u dobrom društvu. Učenje na izvrsnim primerima vodi do uspeha. Na početku ciklusa niste iskoristili priliku da izvršite promenu na bolje. To je zaista nesrećno, jer ste na vreme uočili potrebu za promenom. Medutim, tvrdoglavo ste se držali nekonstruktivnih stavova. Sada morate da sačekate da se čitav krug obrne pre nego što vam bude data sledeća šansa za promenu.

TREĆA LINIJA
Ovaj položaj ukazuje na osobu koja se neprekidno koleba izmedu različitih prednosti koje nude različIti putevi. Ovakva eksperimentacija može biti opasna i često i neprijatna za sve prisutne. Bez obzira na sve situacija će se popraviti.

ČETVRTA LINIJA
Vaša sadašnja sredina je na nižem stupnju svesti od vas. Postali ste svesni mogućnosti jedne promene na bolje, i poželeli da se uputite u tom pravcu. Budite svesni da vas prijatelji možda neće pratiti. Možda ćete ostati usamljeni na tom putu.

PETA LINIJA
Svesni ste da se pojavila potreba za novim početkom i dovoljno ste hrabri da ga sprovedete u delo. Karakter će vam se poboljšati ukoliko budete objektivno posmatrali svoje greške i tako ih prevazilazili.

LINIJA NA DNU
Vi razmatrate neku ideju čija je priroda u suprotnosti sa vašim načelima. Budite samodisciplinovani i držite se staze ispravnosti. Tako ćete ojačati svoj karakter i postići velike stvari.

Gore: KUN – zemlja, žena
Dole: DŽEN – grom, pokret
24. Fu / Povratak

PRESUDA
Povratak. Uspeh. Odlasci i dolasci su bezbedni. Prijatelji dolaze – nema greške. Nakon sedam dana vraćaju se odakle su došli. Korisno
je imati neki cilj.

LINIJE
9 na dnu: Povratak sa nevelike daljine. Nema kajanja. Najviša sreća.
6 na drugom mestu: Pohvalan povratak – sreća.
6 na trećem mestu: Učestalo vraćanje – nevolja, ali nema greške.
6 na četvrtom mestu: Odlazi u društvu, vraća se sam.
6 na petom mestu: Plemeniti povratak – nema kajanja.
6 na vrhu: Nesiguran povratak – nesreća. Prete nepogode i boleštine. Vojska kreće u pohod, ali doživljava užasan poraz. Bolest spopada vladara koji najmanje deset godina neće moći ponovo da napadne.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM