Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 21 Shih Ho Prekraćivanje

9 na dnu: Stopala su mu tako okovana da ne može da hoda. Nema greške. Pošto je ovo vaše prvo skretanje sa pravog puta, očekuje vas tek blaga kazna. Ona će služiti svrsi jedne blagovremene REFORME.

6 na drugom mestu: Glođe meso tako da mu je nos upao u njega. Nema greške. Svaku osobu koja se uporno loše ponaša stići će, bez izuzetka, brza odmazda i kazna. Mada se ona čini preoštrom, to je jedini način da se REFORMA uspešno privede kraju. A na kraju – nema greške.

6 na trećem mestu: Glođući suvo meso on se otruje; ali to ne traje dugo. Nema greške. Nemate dovoljno snage i autoriteta da uspešno sprovedete REFORMU. Svi vaši pokušaji nailaze na zid ravnodušnosti, a mogu vas i ismejati zbog nespretnih akcija. Ipak, REFORMA je nužna i zato su vaša nastojanja opravdana.

9 na četvrtom mestu: Glođući suvo hrskavičavo meso on pronalazi metalni vršak strele. Odlučnost uprkos teškoćama donosi sreću. Pred vama je složen zadatak. Ono što treba da prevaziđete zagrabilo je čvrsto svoj položaj. Budite nepokolebljivo istrajni od samog početka. Imaćete dobre rezultate samo ako ste stalno budni i neprekidno ulažete napore.

6 na petom mestu: Glođući probrano suvo meso on pronalazi grumen zlata. Nepokolebljiva odlučnost donosi nevolju, ali do greške ne može da dođe. Mada nemate mnogo alternativa, teško vam je da donesete odluku. Jednom kada odaberete svoj pravac, nemojte skretati sa njega. Neprekidno svesni opasnosti koje vas vrebaju idite samo pravo.

9 na vrhu: Drveni jaram koji nosi na vratu pokriva mu uši. Nesreća. Osoba koja ne prepoznaje i ne priznaje svoje prestupe se sve više udaljava od svog puta. Osoba koja se ne drži puta ne može razumeti ni znake upozorenja. Originalni tekst potvrđuje: “Desiće se nevolja. “

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM