Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 20 Kuan Promatranje

6 na dnu: Razmatranje stvari na dečji način nije pogrešno za običnog čoveka; za pravog čoveka to je nesreća. Da li posmatrate situaciju površno i ocenjujete je prema perifernim efektima koje ima? To je onda jedan neprikladan, neprosvetljen način posmatranja. Superiorni um će pokušati da sagleda situaciju kao deo šire celine. Tako on uočava njen pravi, životni značaj.

6 na drugom mestu: Razmatranje kroz odškrinuta vrata koristi ženama. Ako su vam ambicije nadjačale želju za unutrašnjim mirom, i sežu u društvene sfere, onda morate da razvijete šire vidike. Ne možete se dalje razvijati ukoliko svaku stvar posmatrate kroz prizmu sopstvenih uskih standarda i privatnog života.

6 na trećem mestu: Razmatrajući svoj život on uči kada da napreduje, a kada da se povlači. Da biste doneli ispravne životne odluk; morate prvo steći jedno objektivno znanje o sebi. To se ne ostvaruje kroz analizu snova, stavova i mišljenja. Oni su beznačajni za samoistraživanje. Umesto toga, posmatrajte svoj uticaj na svet oko sebe. Tu ćete pronaći sebe.

6 na četvrtom mestu: Razmatranje stanja carstva pokazuje koliko se treba približiti vladaru. Sada možete učiniti korak napred ako POSMATRATE društvo i njegove najvrednije ciljeve, vođe ili organizacije, kojima biste se rado priključili, ili koje bi podržali. Društvena svest ubrzaće vaš razvoj utoliko što ćete, postavši deo mase, postati otvoreniji i tako izvršiti značajniji uticaj.

9 na petom mestu: Pravi čovek razmatra naše živote i ne greši. Ako POSMATRATE kakav uticaj vaš život vrši na druge, steći ćete dublje razumevanje onoga što vam budućnost priprema. Ukoliko drugima pružate dobar primer, bićete oslobođeni svake krivice. Otkrićete da je to samo po sebi dovoljna nagrada.

9 na vrhu: Pravi čovek razmatra svoj život i ne greši. Na neki način ste izvan situacije, u mogućnosti da posmatrate život lišeni mnogih predrasuda. Tako otkrivate visoku vrednost ispravnog ponašanja. Nema kajanja. Posmatranje bez učešća ega ovde je ključ.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM