Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 2 K’un Poželjan

6 na dnu: Kada je inje pod nogama, led nije daleko. Ukoliko se dobro pogleda, već sada se mogu nazreti prvi znaci truljenja i opadanja. Potpuni raspad nije daleko. Pripremite se za predstojeću promenu.

6 na drugom mestu: Pravi, široki, veliki” – iako ništa ne činimo, sve uspeva. Odbacite svaku izveštačenost u onome što činite. Ugledajte se na prirodu: budite tolerantni, direktni i otvoreni u svojim namerama. Nađite sada svoju unutrašnju ravnotežu i uspeh neće izostati.

6 na trećem mestu: Prikri svoje sposobnosti, ali ostani na pravom putu. Ako si u kraljevoj službi, ne očekuj trenutan uspeh. Krajnji ishod biće povoljan. Žeđ za slavom ostavite drugima. Rađe se koncentišite da činite najbolje moguće u datoj situaciji. Ukoliko sada prikrijete svoje talente, razvijačete se prirodno, bez smetnji. Kroz neko vreme moći ćete da iskažete sebe i obelodanite svoja dobra dela.

6 na četvrtom mestu: Vezana vreća. Nema greške, nema pohvale. Vreme je složeno i zahteva obazrivo postupanje. Ostanite rezervisani i suzdržani. Toga se treba pridržavati kako u žiži društvenih zbivanja tako i u najstrožoj samoći. Konfrontacije bi sada vodile u antagonizme ili neželjene obaveze.

6 na petom mestu: Žuta haljina. Najviša sreća. Ne prikazujte otvoreno svoje sposobnosti i vrline nego dozvolite da one prožmu sve što činite. Skromnost i diskrecija u vezi vaših pravih vrednosti dovešče do najviše sreće.

6 na vrhu: Zmajevi se bore u divljini i liju žutu i mrku krv. Učinjen je tašt i ambiciozan napad da se uzurpira neki autoritet. Uslediće žestoka bitka koja će rezultirati gubicima na obe strane.

6 na svih šest mesta: Nepokolebljiva odlučnost donosi korist.

*3 KUN je pasivan ženski princip, ali nije lišen kreativnosti. On ne može samostalno da stvara, kao ĆIEN, već stvaralački uzvraća na svaki podsticaj
*4 Pravo, široko i veliko su simboli Zemlje, koju su stari Kinezi zamišljali u obliku kvadrata.
*5 Žuto je boja zemlje i središnjeg puta, umerenosti i vrline

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK