Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 19 Lin Moralnost

9 na dnu: Uzajamno približavanje. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Svoje poduhvate započinjite u društvu onih koji dele sa vama vaš entuzijazam. To će vam dati snažnu podrška koja je neophodna da bi se postigli značajni ciljevi. Istovremeno morate da budete sigurni da su oni uistinu vredni. Napredovanje u skladu sa ličnim principima donosi sreću.

9 na drugom mestu: Uzajamno približavanje- sreća. Sve je povoljno. Ono što želite da postignete zadobija simpatije i podršku od viših sila. Tako su ispravni vaši ideali da njima uspevate da prevaziđete čak i priređene smetnje. Budućnost je više nego svetla.

6 na trećem mestu: Voljno približavanje, ali za sada ne postoji povoljan cilj. Kajanje ne predstavlja grešku. Sada je moguće NAPREDOVANJE bez prepreka. Čuvajte se nepažljivosti. Preterano samopouzdanje je opasno. Međutim, ako odmah shvatite potrebu za neprekidnom obazrivošću, izbeći ćete greške koje bi vam inače naškodile.

6 na četvrtom mestu: Savršeno približavanje – nema greške. Vaše je NAPREDOVANJE pametno izvedeno. Bez obzira na sve neprilike sa kojima se možda susretnete u preuzimanju nove uloge, vaše je ponašanje toliko prikladno, da možete bezbrižno da nastavite svojim putem.

6 na petom mestu: Mudro približavanje, kakvo odgovara velikom princu. Sreća. Vaš položaj je vladarski. Bilo bi mudro da dopustite drugima da se angažuju na izvršenju vašeg plana. Ako sada izaberete kompetentne pomagače i uzdržite se od mešanja u njihov posao, postići ćete ideal istinskog autoriteta.

6 na vrhu: Velikodušno približavanje – sreća bez greške. Osoba u ovom položaju dopušta drugima da crpe iz izvora njenog bogatog iskustva. Ovakvom velikodušnošću ostvariće se nesamerljivo veliki napredak za sve.Ovo je stvarno veličanstven trenutak.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM