Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 17 Sui Sledbeništvo

9 na dnu: Promene u sistemu vrednosti. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Izlazak iz kuće, među ljude, donosi uspeh. Dešava se promena vezi ciljeva ili okolnosti. Da bi postigli nešto, morate sada da komunicirate sa osobama raznih ubeđenja i mišljenja. A opet, ne odstupajte od svojih načela i zdravog razuma.

6 na drugom mestu: Ko prati dečaka – gubi odraslog čoveka. Razmotrite svoje ciljeve i standarde. Ako su nevredni, nedolični, slabi ili ih uopšte nemate, vi zaostajete i gubite kontakt sa produktivnijim, kompetentnijim i vrednijim uticajima. Morate se se odlučiti.

6 na trećem mestu: Ko prati odraslog čoveka – gubi dečaka i dobija šta želi. Treba ostati odlučan. Pošto uspostavite kontakt sa značajnim ljudima ili zamislima, počećete da se razilazite sa prethodnim inferiornim elementima u svom životu. Čvrsto se držeći superiornog puta, naći ćete ono što ste tražili, a vaš karakter će postati bolji.

9 na četvrtom mestu: Praćenje (koje se otvoreno pokazuje) donosi uspeh. Istrajnost donosi nesreću. Ali ako na svom putu razvije iskrenost, šta mu može nauditi? Oni na koje naizgled utičete, zapravo imaju prikrivene motive u odnosu na vas. Pogledajte dublje, iza ove laskave fasade, u svoj prvobitni, osnovni cilj. Trudite se da delate nezavisno.

9 na petom mestu: Poverenje u dobrotu – sreća. Ako iskreno želite za sebe samo najbolje, postoje šanse da to i dobijete. Težite najvišem. Sreća.

6 na vrhu: Narod mu izražava vernost i sledbenici ga prate. Zajedno sa kraljem prinosi žrtvu na Zapadnoj Planini. Pozvani ste, zbog svog vrsnog znanja i mudrosti, da vodite druge. Bićete, bez sumnje, upetljani u mnoge stvari, ali i nagrađeni za svoje nesebično davanje.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM