Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 16 Yu Svesnost

6 na dnu: Spokoj koji se pokazuje – nesreća. Mada imate harmoničan odnos sa nekim na visokom položaju, to ne mora da znači da ujedno i vladate situacijom. Štaviše, ako se budete razmetali svojim prednostima, sigurno ćete dozvati nesreću.

6 na drugom mestu: Postojan kao stena. Pre nego što se dan završi istrajnost na pravom putu doneće sreću. Sposobnost da se uoče prvi znaci promene je ogroman dar. Neka ostale vuče zanosna igra ritmova i mode! Vi treba da se striktno pridržavate suštinskih načela svoje prirode i reagujete prikladno na zahteve vremena. Tako se ponašaju prave vođe.

6 na trećem mestu: Spokojno posmatranje donosi kajanje. Sporo delanje donosi kajanje. Do sada ste preterano opušteno čekali na nekoga ko bi vas motivisao. Kakvi god da su razlozi vašem oklevanju, bilo isprazni trenutni užici ili jednostavno – vaša inercija, zbog njih ćete izgubiti svoju nezavisnost i unutrašnji oslonac. Još uvek možete da spasite sebe. Pokrenite se.

9 na četvrtom mestu: Izvor spokoja – velika dobit. Ne sumnjaj. Prijatelje prikupljaš kao šnala kosu. Približavaju se harmonična vremena. U budućnosti ćete moći da delate samopouzdano bez problema. Vaše držanje će privući ljude koji će biti spremni da sarađuju sa vama na vašim poslovima. Na taj način ćete ostvariti velika dela.

6 na petom mestu: Stalno je bolestan, ali ipak ne umire. Potpuna harmonija je neostvarljiva. A opet, samo to saznanje će vas sprečiti da ne potonete u haos i konačni poraz.

6 na vrhu: Suludi spokoj. Na sreću, dolazi do promene, tako da neće biti nikakve greške. Osoba na ovom položaju je izgubljena u sećanju na jedan zanosan i harmoničan doživljaj. To vreme je prošlo a ostala je samo prazna ljuštura samoljublja. Na sreću, promena je moguća. Javiće se mogućnost da se sve počne iznova.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK