Astrofon21

LINIJE-Ji Djing, Heksagram 13 Tung Jen, Prijateljstvo

9 na dnu: Prijateljstvo na kapiji – nema greške. Povod za okupljanje su istovetne potrebe članova zajednice. Oni sada mogu zajedno nastupiti sa istim cljevima na umu. Ovo je početak bratstva. Sve dok se interesi pojedinaca ne mimoilaze, sve će se odvijati glatko.

6 na drogom mestu: Prijateljstvo među članovima iste grupe. Tendencija ka elitizmu i ekskluzivnosti ograničava sve članove društva. U ovakvoj egoističnoj i sebičnoj situaciji biće razloga za kajanje.

9 na trećem mestu: On sakriva oružje u žbunje i penje se na visoko brdo. Tri godine ništa ne pokušava. Postoji opasnost da osobe koje su uključene u situaciju imaju sebične ciljeve i suprotstavljene težnje. To je nesrećno, jer će nepoverenje koje usled toga nastaje, dovesti stvari na mrtvu tačku. Dok se ciljevi ne usaglase, nema napredovanja, i ništa se pozitivno iz situacije ne može izvući.

9 na četvrtom mestu: On se penje na odbrambeni zid, ali ne može da napadne. Opsednutost ličnim ciljevima će vas na kraju odseči od ostalih. što gorljivije posežete za svojim snom, to ste dalje od ZAJEDNICE. Vremenom će vas usamljenost dovesti pameti. Sreća.

9 na petom mestu: Prijateljstvo započinje kroz suze i jecaje, ali se završava u smehu. Posle velikih borbi oni se udružuju. Smetnje i prepreke u situaciji vam nanose dosta jada. Ako otvoreno iskažete svoju žalost, videćete da to odzvanja i kod vaše sabrače. Vaše ponovno ujedinjenje biće ispunjeno radošću, i tako ćete, u društvu sličnih, lakše prebroditi teška vremena.

9 na vrhu: Prijateljstvo pred gradom – nema kajanja. Jedinstvo i bratstvo koji su mogući na ovom položaju nisu značajni u smislu univerzalnih potreba. Medutim, udruživanje sa ostalima, čak i u malim stvarima, ne predstavlja grešku.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM