Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 12 P’i Stagnacija

6 na dnu: Kada se trava čupa, izvlači se busenje. Istrajnost na pravom putu donosi sreću i uspeh. Pošto nije moguće menjati sredinu, ili uticati na nju ne dovodeći u pitanje načela koja su oblikovala vaš karakter, potrebno je da se iz takve sredine uklonite. Uspeh koji se predskazuje biće mnogo dublji i značajniji od onog koji bi se dao očekivati u jednoj kompromisnoj situaciji. Važni saradnici će vam se pridružiti. Sreća.

6 na drugom mestu: Sreća za obične ljude koji znaju kako da se dodvore vlastima. Pravi čovek se prilagođava zastoju. Bolje je mirno prihvatiti ZASTOJ nego se nagađati sa vođama i ljudima koji se dobrovoljno žrtvuju za njih. Ako ostanete po strani, nećete dovesti u pitanje svoja načela. Predskazuje se uspeh.

6 na trećem mestu: Stid u srcu. Pošto ste se uz pomoć sumnjivih metoda i motiva domogli svog položaja, vaši planovi se neće ostvariti. Kajanje, ali stoga i poboljšanje.

9 na četvrtom mestu: Ko sledi volju i zapovesti neba, ne može da pogreši. Njegovi pratioci takođe uživaju u blagostanju. Moguće je uspostaviti napredak i red u situaciji. Ako se, u skladu sa kosmičkim tendencijama, iskreno odazovete ovom zadatku, vi i vaši saradnici imaćete velike
koristi. Ali, ako sami sebe naimenujete za vođu, dobićete vrlo loše rezultate.

9 na petom mestu: Zastoj se približava kraju. Sreća prati pravog čoveka, ali opasnost i dalje preti. On mora da ojača sebe onako kao što se mladice duda ojačavaju čvrstim sponama. Na vidiku je promena na bolje. Stvari se sada mogu ispraviti. Ipak, sada su opreznost i suzdržanost najvažniji. Ako se pridržavate ovog saveta, uspeh vam je dvostruko osiguran. Tako ćete sagraditi jedan čvrst temelj za buduća vremena.

9 na vrhu: Zastoj je savladan. Prvo zastoj, potom radost. Prilika da se ZASTOJ prekine i napredovanje nastavi je nadohvat ruke. To se neće desiti samo od sebe. Da bi čovek dosegao najveće visine uspeha i održao se na njima, potreban mu je jedan snažan, kontinuiran osećaj svrhovitosti i smisla.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM