Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 11 T’ai mir

9 na dnu: Kada se trava čupa, izvlači se busenje. Povoljno vreme za planirano napredovanje. Akcije koje biste sada mogli da preduzmete, posebno one koje doprinose blagostanju drugih, pratiće dobra sreća. Privući ćete ostale i steći saradnike među osobama čiji su ciljevi slični vašim.

9 na drugom mestu: Podržava neprosvećene, gazi preko reke, svestan je razdaljine, ne zaboravlja drugove – on korača srednjim putem. U doba NAPRETKA važno je držati se vrednih stavova i odličnog ponašanja. Kada preuzimate odgovornost za teške zadatke, morate biti tolerantni prema ljudima. Izbegavajte mešanje s tekućim frakcijama i elitnim grupama.

9 na trećem mestu: Posle ravnice dolazi padina; posle odlaska sledi povratak. Istrajnost u teškoćama ne donosi grešku. Nad promenama ne treba tugovati, već treba uživati u sreći sadašnjeg trenutka. Bliži se donošenje neke odluke – jer zakoni promene su večito aktivni. Sve neprilike se daju prevazići uz unutrašnje poverenje u moć istrajnosti. U međuvremenu – uživajte u sadašnjem trenutku.

6 na četvrtom mestu: Druži se sa susedima, ne razmećući se svojim bogatstvom. iskrenost i poverenje. Sada je važno da iskreno komunicirate i udružite se sa sebi nadređenim osobama. Ne obraćajte pažnju na konačnu nagradu, nego se postojano držite svog pravca. Prihvatite pomoć ako vam se nudi.

6 na petom mestu: Car Ji udaje kćer – blagostanje i najviša sreća”. Svoj cilj i veliku sreću možete postići tako što ćete ostati nepristrasni. Skromnost i umerenost omogućiće vam da komunicirate sa svojim pristalicama. Imajte sve vreme tuđe osećaje na umu! zauzvrat ćete dobiti podršku.

6 na vrhu: Zid se srušio u jarak. Ne treba započinjati borbu, već uspostaviti red u svom gradu. Iako je to pravi put, krivica se ne može izbeći. Nezaustavljivo opadanje je počelo, i to u spoljašnjem svetu. Pokušaji da ga sprečite bi samo doneli poniženja. Umesto toga, iskoristite ovo vreme za učvršćivanje odnosa sa vašim bližnjima.

Car Ji (l191-11SS. g. p.n.e.) prvi je doneo zakon da careve kćeri moraju da se pokoravaju svojim muževima-prinčevima, iako su po rangu bile više od njih. To je, naravno, donosilo blagostanje i sreću njihovim brakovima i, na kraju, samom carstvu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM